Build gemakkelijk Mendix native Apps met de Gillz Configuratietool
Mendix 8 Native app builder tool

Configuratietool versnelt het builden van Mendix native apps

Met de komst van Mendix 8 is het mogelijk om native mobile apps voor Android en iOS devices te maken. Dat is geweldig nieuws, want daardoor zijn we in staat om gebruiksvriendelijke en goed presterende mobiele apps te ontwikkelen met de voordelen van low-code development. Echter vergt het builden van een native app vanuit een Mendix project nog enige tijd en expertise. Om dit build-proces van Mendix native apps te vergemakkelijken heeft Gillz een tool ontwikkeld die het command-line argument vervangt voor een gebruiksvriendelijk UI. Deze tool bieden wij gratis aan zodat ook jij kan profiteren van de voordelen.