Mendix widgets: het verschil tussen een goede en geweldige app

Mendix widgets: het verschil tussen een goede en geweldige app

• Pareto 80/20 regel --> uitleggen wat het is.
  • Mendix bouw je razend snel goede applicaties. 80% bouw je door te modelleren en geeft je een goede app. Voor een geweldige app - die laatste 20% - moet je de extra stap maken. Hier zit vaak de uitdaging. En dit vereist vaak meer kennis. Denk hierbij aan kennis van html/css, javascript en diepere kennis van het Mendix low-code development platform.
  • Mendix widgets maken het verschil Met de juiste Mendix widget kan je het verschil maken. Mendix heeft met de Atlas Layout een standaard gezet voor een strakke grafische applicatie interface. Een groot aantal building blocks maken het voor de Mendix developer nog makkelijker om snel goede apps te bouwen. De App Store staat vervolgens vol met een groot aantal widgets die vaak gratis gebruikt kunnen worden. Maar soms mist de widget die je nodig hebt om van een goede een geweldige applicatie te maken.
  • Mendix consultant versus Mendix widget developer Een Mendix consultant kan goed sparren met de klant en samen tot goede ideeen komen en deze vervolgens realiseren. Maar een widget ontwikkelen vraagt vaak wat meer technische kennis. Daar zit de nuance tussen de Mendix consultant (80%) van het werk en de Mendix developer die widgets en de laatste missende functionaliteit ontwikkeld (20%).
  • Developer gezocht voor je Mendix widgets? Gillz is al enkele jaren actief als Mendix partner en heeft daardoor een uitgebreide kennis van het Mendix platform. Naast de inzet bestaat het Gillz team uit ervaren webdevelopers met javascript skills. Door de unieke combinatie van Mendix en Javascript is Gillz instaat oogstrelende Mendix widgets te ontwikkelen.