Mendix World 2019 - Was jij er ook bij?

Mendix World 2019 - Was jij er ook bij?

De toekomst van app development is Mendix. Als jij er 15, 16 & 17 april ook bij was in Ahoy heb je dat ook echt kunnen beleven. Als snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal (mobiele) applicaties te bouwen en continu te verbeteren, kun je er haast niet omheen als je op zoek bent naar de juiste IT-oplossing die jouw business helpt groeien. Mendix is door vooraanstaande analisten erkend als marktleider op het gebied van low-code development. Al meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Rabobank, gebruiken het platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten verrassen en de operationele efficiëntie verbeteren.

Digitaal transformeren met low-code

Als dé mobiele app partner van Mendix juichen wij al die lovende woorden alleen maar toe. Zo schrijft Gartner dat Mendix een “Leader for High Productivity Application Platform as a Service” is en Forrester constateert simpelweg: “Leader in Low-Code Development Platforms”. Dat geeft maar weer aan hoe groots Mendix is. Het platform helpt ook onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Niet voor niets dat Mendix World een spraakmakend evenement was met een gigantische opkomst van meer dan 5000 wereldwijde bezoekers.

Nog betere mobiele apps met Mendix door React Native

Één van de grote aankondigingen op Mendix World was dat onthulling van de lang verwachte Mendix Native Mobile apps. Het is vanaf de 'Spring'-release mogelijk om met Mendix échte mobiele apps te ontwikkelen. Het toevoegen van functionaliteit als de camera, geolocatie, Touch ID op iPhone is kinderspel.

Hiervoor gebruikt Mendix onder de motorkap React Native. Een ontwikkeltaal die wij al jaren gebruiken om hoogwaardige consumer facing apps te ontwikkelen. Dit is dé gamechanger voor mobiele apps. Die mobiele app ontwikkeling met een low-code platform volwassen maakt.

Mendix World als inspiratie

Mendix World 2019 bracht business en IT innovators samen om de trends en ontwikkelingen op het gebied van low-code app development te bespreken. Grote kans dat jij geweldige ideeën hebt opgedaan voor een nieuwe business app. Neem dan direct contact met ons op via de chat rechtsonder. We denken graag mee over hoe wij jouw business app kunnen realiseren.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen