Schrijf je hier in voor Mendix World 2.0 – 1 September 2020
Mendix World 2.0

Mendix World 2.0 – De digitale conferentie

De wereld is in het gehele eerste halfjaar van 2020 in de ban geweest van Corona. Zo ook de wereld van Mendix. Mendix World, ’s werelds grootste low-code conferentie, werd helaas gecanceld. Gelukkig krijgen we op 1 September 2020 toch nog de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de wereld van low-code development dankzij Mendix World 2.0. De eerste digitale low-code conferentie in de wereld vol inspirerende keynotes van de leaders in low-code!

Schrijf je hier in!


3 redenen waarom je moet(!) inschrijven

  1. Krijg een kijkje in de visie en koers van Mendix CEO Derek Roos en CTO Johan den Haan;
  2. Kies zelf uit meer dan 60 activiteiten waaronder breakout sessions, demo’s en Q&A’s;
  3. Ontmoet nieuwe mensen uit het low-code vakgebied en kom tot nieuwe inzichten!


Gewoon vanaf de bank

De dag van tevoren nog even je overhemd strijken en ’s ochtends al vroeg vertrekken om de drukte van de files te vermijden is er niet meer bij! Je kan gewoon aanschuiven in je meest comfortabele kleding vanuit je eigen woonkamer. Mendix World 2.0: “Come as you are”.

Mendix World 2.0 - Come as you are


Gemakkelijk en snel inschrijven

1 September 2020 is het zo ver, Mendix World 2.0! Reserveer nu direct jouw plek door in te schrijven voor Mendix World 2.0.

Schrijf je hier in!


Programma van Mendix World 2.0

  • Hannah Fry: Ze is professor en wiskundige en gespecialiseerd in patronen in menselijke gedragingen. Ze publiceerde al talloze wetenschappelijke artikelen en boeken en haar literatuur wordt gebruikt binnen de retail, transport, terrorisme bestrijding en meer.
  • Duncan Wardle: Consumenten gedrag veranderd continu. Hoe speel je daar op een creatieve manier op in? Wie anders dan de voormalig Head of Innovation van Disney kan deze vraag beantwoorden.
  • Altijd al willen weten hoe de roadmap van Mendix eruit komt te zien? Op Mendix World 2.0 krijg je een inkijkje in de ontwikkelingen binnen het Mendix platform.

Sparren over de mogelijkheden? Dat is geen enkel probleem!
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: