Nieuw talent met focus op mobile development, support development en finance
nieuwe medewerkers gillz

Nieuw talent met focus op mobile development, support development en finance

In de laatste paar maanden van 2018 zijn er drie nieuwe talenten gestart met focus op mobile development, support developer en finance. Deze talenten zetten we in om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen en daarnaast ook ons serviceniveau richting onze huidige en toekomstige klanten vast te houden. Wij stellen hen graag aan je voor.

Development talent: Tim van der Voorn?

In onze "proven" technology tak hebben we ons team uitgebreid met Tim. Tim is na een heftige en intense 10-weekse development bootcamp van Codaisseur bij Gillz terechtgekomen. Hij maakte een carrière switch van conversion manager in de online marketing naar ontwikkelen, omdat hij graag zelf aan de slag gaat met eigen ideeën. Niet wachten tot een idee wordt goedgekeurd en een ander het laten uitvoeren, maar zelf de uitvoering van conceptualisatie naar realisatie. Tims keus om zich te laten omscholen als developer was dan ook een bewuste keuze, omdat je met coderen snel iets op je scherm kunt toveren en veel invloed hebt op de uitvoering van een app of applicatie. Zijn achtergrond is een heel ander verhaal: Tim studeerde psychologie en HRM, heeft nu twee masters, woonde een halfjaar in Thailand om de taal te leren en werkte twee jaar als conversiespecialist bij Coolblue. Hoewel hij tijdens zijn studie en vorige werk veel heeft geleerd, is de bootcamp van Codaisseur wel een van de meest leerzame momenten geweest in de afgelopen jaren.

Ik heb veel skills meegekregen die ik meteen kan inzetten. Als developer bij Gillz kon ik direct aan de slag met het uitbreiden van een app voor House of Workouts. Ik kon zelf veel initiatief nemen en ideeën aandragen, die ik ook direct omzette naar codeertaal en waarvan ik het resultaat in de app kon zien. Dit geeft mij veel meer voldoening in mijn werk. - Tim van der Voorn

Support en continuous innovation: Max Bogers?

Max is onze nieuwe medewerker op support. Door zijn technische achtergrond kan hij vaak zelf al direct een oplossing aandragen. Als begin twintiger doet hij momenteel de opleiding applicatie en media-ontwikkelaar. Dit is een 3-jarige opleiding die hij met een versneld traject in anderhalf jaar zal afronden. Tijdens deze duale studie werkt hij vier dagen in de week bij Gillz. Hoewel hij eerder bij een bedrijf werkte dat software voor pensioenfondsen en vermogensbeheer ontwikkelde, was hij hier niet tevreden over. Via zijn mentor is hij bij Gillz terechtgekomen als continuity developer. Kortweg dé man die alle support vragen zoveel mogelijk direct oplost en waar nodig schakelt met de juiste mensen binnen de organisatie.

Ik was een paar jaar geleden nog erg zoekende naar wat ik wilde studeren. Na een jaar werktuigbouwkunde gedaan te hebben, ben ik als fulltime verkoper in een telefoonwinkel aan de slag gegaan. Voor mijn plezier heb ik mijzelf leren programmeren en bood ik naast mijn werk een cursus ‘basis programmeren’ aan. Dit vond ik erg leuk en zo is het balletje eigenlijk gaan rollen. Ik zocht een passende studie en werk als developer. Sinds december vorig jaar werk ik bij Gillz en los ik problemen vanuit alle applicaties op die klanten tegenkomen. Ondanks dat schakelen tussen verschillende projecten en codeertalen veel van me vraagt, is het vrij leerzaam en zie ik een stijgende leercurve. Daarnaast heb ik het erg naar mijn zin, en dat is natuurlijk ook belangrijk! - Max Bogers

Finance: Anne den Hartog?

Om de interne financiële administratie verder te stroomlijnen heeft Anne sinds november het Gillz team versterkt. Focus op een goede administratie en het verder automatiseren van ‘onnodige’ handmatige stappen. Gevalletje ‘bij de loodgieter thuis lekt de kraan’ wordt daarmee volledig opgelost. Anne is na haar tweetalig VWO begonnen aan het Mr. Drs. Programma aan de Erasmus Universiteit. Na afronding van deze studie wil zij doorgaan tot registeraccountant. Momenteel brengt zij haar opgedane kennis in de praktijk bij Gillz om de administratie zo optimaal mogelijk te verwerken en advies te geven over verbeteringen.

Bij Gillz kan ik met cijfers werken iets wat ik van jongs af aan al leuk vind. Na mijn middelbare school kon ik niet wachten om eindelijk de economische kant op te gaan. Ik heb iedere dag zin om te leren en steeds dieper in te gaan op de stof. Bij Gillz kan ik veel leren over de verwerking van financiële gegevens. In de toekomst hoop ik ook een adviserende rol te kunnen spelen. - Anne den Hartog

Ook Gillz versterken?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en wil je werken in een jong en gezellig team. Kom dan ons team versterken en wie weet ben jij straks ons volgende talent die wij op onze blog voorstellen. Bekijk onze vacatures.