Onze nieuwe product owner digital, welkom Dennis!
Dennis

Onze nieuwe product owner digital, welkom Dennis!

We hebben ons team weten te versterken en daar zijn we erg blij mee! Sinds deze week hebben we een nieuw gezicht bij Gillz: Dennis Nieuwpoort. Dennis komt over van Ordina en zal ons gaan helpen met het realiseren van onze ambities op het gebied van websites, apps, online projecten en digitale dienstverlening.

Dennis is een afgestudeerd communicatiewetenschapper met passie voor digitalisering, IT en mensen. De afgelopen 6 jaar is Dennis werkzaam geweest bij IT dienstverlener Ordina. daar heeft hij in diverse rollen (marketeer, operations, project manager, product owner) bij onder meer Philips, OneUp.Company, Tweede Kamer en Rijkswaterstaat aan grote, digitale projecten gewerkt. Stuk voor stuk projecten die het leven van mensen en organisaties een stukje beter en leuker maken. Zijn achtergrond communicatiewetenschappen gecombineerd met zijn ervaring aan de kant van digitalisering, technologie en IT gaan ons in staat stellen om onze klanten nog beter en efficiënter van dienst te zijn.

Bij Gillz tref ik een flinke dosis kennis en kunde aan op het gebied van digitalisering, software, web- en appontwikkeling. Daarnaast is de bedrijfscultuur open, gedreven en menselijk; iets wat ik erg belangrijk vind. Ook vond ik bij Gillz een mooi portfolio met cases en klanten. Daarbij passen de ambities die Gillz heeft, precies in mijn toekomstplaatje. Ik ben er dan ook heel blij mee dat ik mijn carrière bij Gillz kan voortzetten en dat ik mijn opgedane kennis en ervaring mee kan nemen. Ik verheug me er dan ook op om met ons team klanten te helpen met hun digitale ontdekkingstocht en met de ontelbare mogelijkheden die de techniek van tegenwoordig ons biedt.

Dennis zal als Product Owner Digital zorg dragen voor de kwaliteit van ons werk. In deze rol zal hij zowel in- als extern het primaire aanspreekpunt zijn voor onze klanten en zal hij de digitale projecten end to end op zich nemen. Hij is bekend met de Agile principes en hij ziet het creëren van een vertrouwensband, het stellen van doelen en het hebben van een transparante houding naar klanten als essentieel onderdeel van zijn werk. Dennis, nogmaals welkom en veel succes in je nieuwe rol bij Gillz!

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen