Fel blauw licht van telefoons genoemd als oorzaak van slaapproblemen en vermoeidheid
Dark mode on iPhone X

Stel jouw app beschikbaar voor Dark mode

Waarschijnlijk heel herkenbaar. ’s Avonds pak je nog even je mobiel erbij. En het moment dat je een app opent word je verblind door de hoeveelheid licht dat van je scherm komt. Het felle blauwe licht afkomstig van onze telefoons doet niet alleen pijn aan de ogen, maar wordt ook vaak genoemd als oorzaak van slaapproblemen en vermoeidheid. In strijd tegen het felle licht hebben iOS en Android de Dark mode optie gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig switchen tussen een licht en donker thema. Helaas ondersteunen nog niet alle applicaties deze feature. Ondersteunen jouw apps al Dark mode?