Sluit beter aan op de behoefte van de consument, terwijl je profiteert van de optimale customer lifetime value als organisatie
Pay per use platformen

Voeg pay-per-use toe als betaalmethode voor jouw bedrijf

De tijd van bezitten is voorbij. Veel moderne verdienmodellen zijn ingericht rondom het tijdelijk verkrijgen van toegang tot een bepaalde dienst of product. We leasen onze auto’s, hebben licenties voor onze cloud-software en we betalen per online krantenartikel. Dat betalen per gebruik (pay-per-use) is enorm populair binnen de platformeconomie en toepasbaar op allerlei soorten industrieën en diensten. Zo ook die van jouw bedrijf.

Wellicht ook interessant:

Ondernemen binnen de platformeconomie

• Business Acceleration

Platformeconomie cover