Probeer de app direct uit!
Maatwerk schade inspectie en onderhoudscontrole app voor de Bouw en Infra sector

Schade inspecties en onderhoudscontroles, eenvoudig via een app

Tijdens een controle kunnen er schades of gebreken aan het licht komen. Dit kan voorkomen bij onderhoudscontrole, het in ontvangst nemen van verhuurde goederen of tijdens de oplevering van een project. In al deze gevallen is het fijn om de inspectie secuur, eenvoudig en ter plekken te kunnen rapporteren. Dat kan met onze inspectie en digitale checklist apps!

Download het Whitepaper

Jullie werkwijze vertaald in een mobiele app

Of het nu gaat om een inspectie van verhuurde goederen, de oplevering van een project, terugkerend onderhoud van een installatie of het in ontvangst nemen van bouwmateriaal, onze inspectie app helpt jouw organisatie bij het uitvoeren en administreren van inspecties. Voor stap voor stap de inspectie uit. Bekijk eenvoudig eerdere controles en rapporteer gebreken.

Probeer de inspectie app hier uit!

Niets is fijner dan het zelf uitproberen. Dat begrijpen wij. Om een goed beeld te geven in de mogelijkheden van onze inspectie apps hebben wij een interactie demo app klaargezet. Deze kan je hieronder uitproberen. Let op! Dit is maar een voorbeeld. De app kan aangepast worden aan de wensen van jouw organisatie. Alles is mogelijk.

Test onze app hier!

Klik op de onderstaande button en start de demo

Splashscreen Gillz

Wel even de cookies accepteren op het volgende scherm!

Start de demo

Mogelijke toepassingen van de inspectie app

• Routine onderhoud en controle van installaties bij consumenten zoals: boilers, warmtepompen, geisers, combiketels, cv-ketels, gaskachels, ventilatiesystemen, alarmsystemen, zonnepanelen, airco’s, brandalarmen, laadpalen, vloerverwarming en thermostaten;
  • Routine onderhoud en controle van installaties in kantoorpanden, magazijnen en fabriekshallen zoals: sprinklerinstallaties, brandveiigheidsinspecties, liften, docks, magazijnstellingen, heftrucks, steekwagens, machines, turbines en pompen;
  • Schade inspecties van apparatuur en installaties, zoals: retourneren van verhuurde goederen, retourneren zwaar materiaal, inbouwapparatuur, sloten, verlichting, rijplaten, kranen, aggregaten, signaleringsboorden, stijgers, compressoren, bouwketen, chemische toiletten, hekken, containers, cementmolens en witgoed;
  • Inkomende of ontvangen goederen, zoals tegels, pallets, grond, halffabricaten, constructiemateriaal, brandstoffen, elektra, isolatiemateriaal en overig bouwmaterieel;
  • Oplevering van woningen en bouwprojecten

Features binnen de inspectie app

In de loop der jaren hebben we al heel wat apps ontwikkeld bij Gillz. We hebben apps ontwikkeld voor verschillende branches. Maatwerk of gestandaardiseerde oplossingen. Alles is mogelijk. Om een idee te geven uit welke functionaliteiten jouw schade inspectie of onderhoudscontrole app kan bestaan hebben we een aantal features op een rij gezet. Mis je nog functionaliteiten of toepassingen? Geen probleem, vrijwel alles is mogelijk.

• Het scannen van QR, NFC of barcodes op installaties of materieel;
  • Zoekfunctionaliteit;
  • Login en account functionaliteiten;
  • Inspectiegeschiedenis inzien;
  • Takenlijsten en digitale checklists;
  • Statusupdate of beoordeling per inspectie taak/stap;
  • Uploaden van foto, video of audio;
  • Automatische rapporten uitdraaien;
  • Tonen van beschikbare handleidingen;
  • Digitale werkinstructies;
  • API-Koppelingen met diverse externe systemen;

Begin direct met jouw eigen bedrijfsapplicatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via mail, op b.vanderpanne@gillz.nl, en telefoon (06-184 886 98), maar je kan ons ook een WhatsApp bericht sturen. Bob helpt jouw organisatie graag op weg.

Meer weten? Ontvang direct het antwoord!

Ontdek al onze IT-toepassingen voor de Bouw en Infra sector

De Bouw en Infa branche staat voor een groot aantal uitdagingen. Krapte op de arbeidsmarkt, buitenlandse concurrentie, vergrijzing, slinkende marges en grote investeringsrisico’s. Een aantal uitdagingen waar de gehele branche een antwoord op moeten gaan vinden in de komende jaren. Is jouw organisatie al klaar voor deze uitdagingen?

Gratis whitepaper hier te downloaden!

In onze Whitepaper nemen we je mee langs alle uitdagingen en ontwikkelingen in de markt en welke oplossingen IT kan bieden.
› Download hier

Whitepaper - Bouwnijverheid

Wellicht ook interessant:

Whitepaper: Bouw & Infra

Bouw en Infra Whitepaper 2020-2021