Snel je eerste app ontwikkelen

Gaaf dat je hier bent! Je wilt je eerste app ontwikkelen. Een app begint natuurlijk met een goed idee en de juiste aanpak.

Wij gebruiken hiervoor Design Thinking & agile werkwijzes. Nu denk je vast wat is dat? Gelukkig hebben we daar meerdere blogs overgeschreven:
  • https://www.gillz.nl/een-app-in-een-dag-met-design-thinking/
  • https://www.gillz.nl/mvp-voordelen-van-minimum-viable-product/

Technologie voor je eerste app

Voor je eerste app moet je een keuze maken voor een ontwikkeltechniek. Back in the days was de enige optie native ontwikkelen voor iOS of Android. Tegenwoordig heb je meer keuze. En de keuze bepaalt de mate van flexibiliteit en snelheid waarmee je kan ontwikkelen. Bij Gillz werken we met twee technologieën: de bewezen technologie React Native en de low-code technologie Mendix. De laatste leent zich bij uitstek om heel snel te ontwikkelen, tot wel 6x sneller. Daarnaast heeft Mendix een uitgebreide academy waarmee jij gegarandeerd binnen een dag je eerste app ontwikkeld.
  • https://www.gillz.nl/low-code-development-de-toekomst/
  • https://www.gillz.nl/wie-bouwt-snel-de-beste-app/
  • https://www.gillz.nl/3-redenen-voor-react-native/
  • https://gettingstarted.mendixcloud.com/

Eerste meters gemaakt?

Wil je meer weten over het vak van React Native developer of Mendix Business Consultant? Neem contact op met onze collega Denise. Zij kan je meer vertellen over de mogelijkheden bij Gillz. Uiteraard zijn we reuze benieuwd naar wat je al gemaakt hebt.