Video's delen en terugkijken op ieder moment van de dag
StayClose - haalt mensen met dementie uit sociaal isolement

StayClose, videocontact voor mensen met dementie

De coronacrisis heeft de komende maanden een enorme impact hebben op de zorgsector. Niet alleen op ziekenhuizen, maar ook op zorginstellingen voor ouderen en gehandicapten. En dat brengt veel uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor de zorg van, maar ook voor het welzijn van de mensen in deze zorginstellingen en hun dierbaren. Eén groep in het bijzonder heeft het lastig. Mensen met dementie. En daar gaan wij als Gillz wat aan doen!

De schrijnende situatie van mensen met dementie

Door het virus is contact tussen mensen met dementie en hun dierbaren nauwelijks mogelijk en dat heeft een grote impact op hun welzijn. Juist voor deze groep is het enorm waardevol om met bekenden, familie en andere dierbaren in contact te blijven.

Dementerende in sociaal isolement

Een app op maat voor deze situatie: StayClose

Om zo goed mogelijk voor deze kwetsbare groep, hun dierbaren en verpleegkundigen te kunnen zorgen zijn wij begonnen met de ontwikkeling van een applicatie speciaal voor deze situatie. StayClose is een app die mensen met dementie in staat stelt om eenvoudig te videobellen met familie en vrienden. Zo draagt de app bij aan het welzijn van cliënten en de gemoedsrust van hun dierbaren en verplegend personeel. Want ook voor die mensen is dit een enorm lastige situatie.

StayClose app om mensen met dementie uit een sociaal isolement te halen › Benieuwd naar de app? Schrijf je dan vrijblijvend in voor meer informatieDe app werkt zonder al teveel poespas. Video's worden gedeeld door familie en kunnen op ieder moment van de dag terugbekeken worden door bewoners met dementie. Ook is het mogelijk om snel en eenvoudig direct te videobellen met een contact uit de contactenlijst.

Ontvang meer informatie over StayClose

Momenteel zijn we samen met zorgprofessionals bezig StayClose zo snel en goed mogelijk te ontwikkelen. Wij verwachten om snel live te kunnen gaan. En dan kan ook jouw zorginstelling, moeder, vader, geliefde, kind of vriend(in) gebruik maken van deze app.

Benieuwd wat de StayClose app kan doen voor jouw zorginstelling? Schrijf je gemakkelijk en snel in via het formulier en ontvang informatie over de app.
› Schrijf je direct in

StayClose form cover
Sparren over de mogelijkheden? Dat is geen enkel probleem!
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: