Mooie reacties op de eerste persoonlijke videobeelden

Veel positieve ervaringen in de eerste weken van StayClose

De pilots van StayClose zijn gestart in verschillende zorgorganisaties. De eerste ervaringen zijn binnen! StayClose wordt ingezet op verschillende kleinschalige groepen waar met name mensen met dementie wonen. Familie maakt video’s, bewoners genieten van de beelden en er ontstaan mooie momenten.

Waardevol

Dochter Petra maakt samen met haar zus video’s voor haar moeder: ‘ik vind het waardevol dat ik filmpjes/foto’s met haar kan delen. Waardoor het door deze app toch mogelijk is om leuke gebeurtenissen met haar te delen. Ik kan niet wachten tot alle medewerkers ermee gaan werken!’. Dat haar moeder hiervan geniet vertelt Jessy, zorgprofessional bij WIJdezorg: ‘haar reactie was goud waard!’.

Direct contact opnemen

Allerlei soorten video’s

Er zijn inmiddels allerlei soorten video’s: beelden om bewoners te betrekken bij familiemomenten, een lieve groet van een (schoon)dochter of een video van een spelend kleinkind. Vaak is het een kort moment, wat al voor veel effect zorgt. Heidi, zorgprofessional bij De Haven, vertelt over de eerste video’s die zij aan een bewoner liet zien:

“De reactie was echt superleuk om te zien, hij straalde helemaal!”
— Heidi – Zorgprofessional

We starten binnenkort op nieuwe locaties!

De pilots gaan door en binnenkort start er een nieuwe locatie met StayClose. Alle ervaringen tot nu toe worden verwerkt in het platform. Wij bereiken graag nóg meer bewoners van verpleeghuizen, hun familie en zorgprofessionals. Wil je meer info? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Benieuwd wat de StayClose app kan doen voor jouw zorginstelling? Schrijf je gemakkelijk en snel in via het formulier en ontvang informatie over de app.
› Schrijf je direct in

StayClose form cover
Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bente van der Lelij
Zorgprofessional
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: