Wie gaat ons opvolgen als trots winnaar en sleept de cheque van €2.500,- binnen?
Winnaars van de hackathon

Na het grote succes van vorig jaar krijgt SVB-UWV Hackathon een vervolg

Afgelopen jaar wist Gillz trots de hoofdprijs van de SVB & UWV Hackathon in ontvangst te nemen. Na het grote succes van vorig jaar wordt de hackathon dit jaar opnieuw gehouden. Op 26 en 27 Oktober 2019 vindt het evenement weer plaats in STRIJP-S Eindhoven. Wie gaat ons opvolgen als trotse winnaar van de SVB-UWV Hackathon en sleept de cheque van €2.500,- binnen? Maar bovenal, wie gaat er net zo’n leuke hackathon beleven als wij vorig jaar deden!

Gillz is gek op hackathons. Het haalt het beste in je team naar boven doordat je samen in een korte tijd toe werkt naar een slim concept en werkend prototype. Daarnaast is het ook gewoon leuk om te doen. We hebben hard gewerkt, veel lol gehad en weinig tot niet geslapen. De juiste ingrediënten voor twee top dagen. En deelnemers van de SVB & UWV Hackathon 2019 krijgen dit jaar ook de kans om weer mooie concepten neer te zetten en een leuke tijd te hebben. Hoe? Onze winnaars hebben nog wat tips:

Meedoen? Inschrijven kan nog!

Na het zien van het filmpje ook zin gekregen om zelf mee te doen of ken je anderen die mee willen doen? Dit jaar staat de vraag centraal: “Hoe kan UWV data inzetten om de klant over kanalen heen proactief te bedienen?”. Tijdens deze hackathon wordt in teams 28 uur lang gewerkt aan concrete, innovatieve oplossingen voor knelpunten binnen de digitale dienstverlening. Op deze manier stimuleren UWV en de SVB innovatie. De hackathon draagt niet alleen bij aan oplossingen voor UWV en de SVB, maar biedt jou ook een mooie ervaring. Aan het eind van het weekend leveren alle teams werkende prototypes op voor de cases. Deze prototypes worden ook gepresenteerd aan de jury. De hackathon vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 oktober in Strijp-S in Eindhoven – op het voormalig bedrijventerrein van Philips. Voor meer informatie over de dagindeling, kun je het programma bekijken op de website van de hackathon .

Namens Gillz wensen wij alle deelnemers heel veel succes en plezier toe. Hopelijk komen er weer prachtige prototypes voort uit dit mooie initiatief van UWV en SVB. Wie weet zien we je daar.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen