Afhankelijk geworden van sheets? Tijd om dit grondig aan te pakken!
Van Excel naar bedrijfsapplicatie in 1 week!

Van Excel naar bedrijfsapplicatie in 1 week

Je herkent het vast. Het belangrijkste bestand in jouw organisatie, een Excel werkboek. Een prachtwerk dat met de jaren steeds groter en logger is geworden. Allerlei slimme berekeningen en complexe macro’s die samen de bedrijfslogica en business ruling van jouw bedrijf vormen. Maar het is gigantisch uit de klauwen gelopen nu meerdere medewerkers tegelijkertijd in het bestand moeten werken. Hoe nu verder? Laat je Excel-werkboek omzetten in een échte bedrijfsapplicatie. Dat kan al binnen één week!

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?

Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar 0618488698

Wellicht ook interessant:

Intelligente bedrijfsapplicaties

• Mendix

Voorbeeld van digitaal middel-kleinbedrijf

Applicaties laten ontwikkelen

• Development

App usage

Excel applicatie: zelf maken of een low-code app laten bouwen? [Part I]

• Business Acceleration

developer behind laptop