Afhankelijk geworden van sheets? Tijd om dit grondig aan te pakken!
Van Excel naar bedrijfsapplicatie in 1 week!

Van Excel naar bedrijfsapplicatie in 1 week

Je herkent het vast. Het belangrijkste bestand in jouw organisatie, een Excel werkboek. Een prachtwerk dat met de jaren steeds groter en logger is geworden. Allerlei slimme berekeningen en complexe macro’s die samen de bedrijfslogica en business ruling van jouw bedrijf vormen. Maar het is gigantisch uit de klauwen gelopen nu meerdere medewerkers tegelijkertijd in het bestand moeten werken. Hoe nu verder? Laat je Excel-werkboek omzetten in een échte bedrijfsapplicatie. Dat kan al binnen één week!

Jouw Excel als blauwdruk voor de applicatie

Excel is een prachtige tool om snel en pragmatisch een opzet te maken. Een opzet voor jouw klantenbestand, bestellijsten, facturatie, budgetteringen of urenregistratie. Het is allemaal mogelijk met Excel. Maar al gauw moeten er meerdere mensen tegelijkertijd in het bestand werken. En gaat het hele werkboek stuk doordat iemand per ongeluk een formule heeft gesloopt. Niet alleen heel irritant, maar ook heel erg onhandig. Want jouw bedrijf is immers afhankelijk geworden van deze sheets. Tijd om dit grondig aan te pakken. Door het upgraden van Excel tot applicatie.

Wees gerust. Je bent niet het enige bedrijf met kritieke Excel bestanden. Onlangs nog hebben wij een bedrijf geholpen dat groenten- en fruitpakketten aan bedrijven levert. Hun hele business stond in Excel, maar nu het bedrijf groeide kon dat niet langer meer. Binnen 1 week is hun bedrijfskritische Excel-werkboek omgezet in een bedrijfsapplicatie. Alle logica en business ruling uit de Excel sheets zijn overgenomen en aangescherpt. Waardoor men nu een stabiele applicatie heeft die ten alle tijden blijft werken. Gebruikt kan worden door meerdere werknemers tegelijkertijd. En werkt op Apple MacBooks, Windows PC’s, Android en iOS smartphones. Zo is het bedrijf weer klaar is voor de toekomst.

Tijd om afscheid te nemen van jouw Excel-sheets. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer te weten komen over het omzetten van bedrijfskritische bestanden naar een applicatie? Geen probleem, maak vrijblijvend een afspraak met een van onze consultants door te mailen naar Bob van der Panne of door te bellen naar 06-18488698.

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?

Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne of bel
0618488698

Wellicht ook interessant:

Intelligente bedrijfsapplicaties voor de slimme ondernemers

• Mendix

Voorbeeld van digitaal middel-kleinbedrijf

Applicatieontwikkeling, voor mobiel of intern gebruik

• Development

App usage

Excel applicatie: zelf maken of een low-code app laten bouwen? [Part I]

• Business Acceleration

developer behind laptop