Veilig terug naar de werkvloer
Veilig werken met naar kantoor

Ook in tijden van COVID-19 veilig op kantoor werken

Toen het coronavirus zijn intrede deed hebben veel organisaties snel geschakeld naar een volledig digitale bedrijfsvoering. Voor velen is het ook een aangename verandering geweest. Al lang bestaat de wens bij werknemers in alle sectoren om op een flexibelere manier thuis te werken, en de afgelopen tijd heeft bewezen dat het goed kan werken!

Direct contact opnemen

Een veilige balans tussen thuis en op kantoor werken

De afgelopen periode heeft veel creativiteit gevraagd van jouw bedrijf. Jullie hebben je in korte tijd weten aan te passen naar een nieuwe manier van werken. Nu kantoren weer met beperkte capaciteit open kunnen kan er een goede balans tussen thuis- en op kantoor werken gecreëerd worden. Wij willen je graag helpen om dit op een veilige manier te realiseren.

Nu kantoren en instellingen langzaam aan weer open gaan bestaat er ook de wens bij zowel werkgever als werknemer om weer op kantoor samen te kunnen werken, maar wel op een veilige manier. Bij Gillz begrijpen we deze wens en hebben we gezocht naar de veiligste manier om naar kantoor te gaan. We creëren voor zowel werkgevers als werknemers een zo soepel mogelijke ervaring om het kantoor weer op te zoeken.

Direct contact opnemen

De oplossing: onze mobiele werkplekbeheer applicatie

Middels onze mobiele werkplekbeheer applicatie vergemakkelijken wij de overgang naar de balans tussen thuis en op kantoor werken. Wij begrijpen dat werknemers zich veiliger voelen in een ruimte waar de social distancing richtlijnen gehandhaafd kunnen worden. De app faciliteert dit door alle bruikbare bureaus en flexplekken te inventariseren en beschikbaar te maken voor reservering. Zo zijn er nooit te veel mensen in het pand en kunnen alle RIVM-richtlijnen nageleefd worden.

Test onze app hier!

Klik op de onderstaande button en start de demo

Splashscreen Gillz

Wel even de cookies accepteren op het volgende scherm!

Start de demo

Meer weten? Vraag het!

Bij Gillz leveren wij de meest gebruiksvriendelijke oplossingen.

Daarom kan de werkplekbeheer applicatie eenvoudig mobiel gebruikt worden, waar je ook bent. Ook kan de applicatie naadloos geïntegreerd worden in de huidige bedrijfslogica. Werknemers hoeven dus geen extra account aan te maken om een werkplek of flexplek te boeken, maar loggen gewoon in met hun bedrijfsaccount. Heb je de voorkeur hebben voor een ander login systeem? Wij bieden ook de mogelijkheid voor social log on of een database met aparte accounts.

Direct contact opnemen

Bewustwording protocollen en social distancing

Niet alleen biedt onze applicatie een gebruiksvriendelijke manier om werkplekken en flexplekken te beheren, het draagt ook bij aan de bewustwording omtrent het virus. De applicatie herinnert de gebruiker na elke reservering aan de protocollen die op het betreffende kantoor in acht genomen worden. De app helpt dus niet alleen bij werkplekbeheer maar ook bij het handhaven, en beter laten naleven van de social distancing regels.

werkplekbeheer bevestigingsscherm

Het werken van de toekomst

Elke organisatie is op zoek om een balans te vinden in het nieuwe normaal. Personeel zal vaker thuis willen werken in de toekomst maar tegelijkertijd ook de behoefte voelen om nog met enige regelmaat naar kantoor te komen. De werkplekbeheer applicatie zorgt er voor dat dit op soepelste, overzichtelijkste en bovenal veiligste wijze kan. Met een werkplekbeheer app is jouw bedrijf of organisatie klaar voor de toekomst.

Wil jij een werkplekreserveringssysteem implementeren in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, dan kan jouw organisatie zo snel mogelijk weer veilig aan de slag op kantoor!

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: