Verhuisd. Gillz gaat vooruit!
Gillz nieuwe pand

Verhuisd. Gillz gaat vooruit!

We zijn verhuisd! Na 6 jaar hebben we ons pand aan de Genielaan - what's in the name 😉 - verruild voor een nieuw kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 29A. We blijven dus gewoon in Alphen aan den Rijn.

Ruimte, bereikbaarheid & centraal

Voor onze zoektocht hadden we twee belangrijke wensen: 1) voldoende ruimte om samen, maar ook even geconcentreerd te kunnen werken en 2) een goede bereikbaarheid, zowel per openbaar vervoer als de auto. Onze nieuwe thuisbasis heeft beide: voldoende ruimte én op loopafstand van het station.

Samen vooruit

Met het nieuwe pand kan Gillz weer vooruit. Er is ruimte voor alle nieuwe collega's die we zoeken. Daarnaast hebben we in het pand extra projectruimtes gecreëerd waar we samen met de jouw ongestoord kunnen werken aan de vooruitgang van jouw bedrijf. Dit doen we op twee manieren:

  1. Business applicaties ontwikkelen die nú nodig zijn om het verschil te maken en succesvol te zijn.
  2. Opleiden van jullie eigen IT team. Na onze bootcamps zijn jullie eigen medewerkers in staat zelf applicaties te ontwikkelen met een low code platform als Mendix.

Kom langs

Gillz is up- & running en de komende maand zetten de we puntjes op i. Uiteraard ben je van harte welkom om ons nieuwe pand op het Raoul Wallenbergplein 29A te komen bekijken en te bespreken hoe we van jouw bedrijf een IT-bedrijf maken.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen