Vrijwel elke werknemer heeft ten alle tijden een smartphone bij zich
SaaS development

Vernieuw jouw SaaS en ERP-software

Als leverancier van SaaS oplossingen en ERP-software weet je hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven. Verouderde software leidt tot onnodige risico’s, veel onderhoud en kan leiden tot het verliezen van klanten. Voorkom dat jouw SaaS, PaaS of ERP-software verouderd. Migreer naar de laatste software technieken. Cloud based en mobile friendly. Onze app developers kunnen jouw organisatie helpen bij de doorontwikkeling van het systeem, waardoor er weer geïnnoveerd kan worden!

Direct contact opnemen

SaaS of ERP-software omzetten naar een mobiele app

Veel softwareleveranciers hebben te maken met programmeerinsluiting (lock-in). Hierbij is de programmeertaal of de omgeving waarin de SaaS of ERP is ontwikkeld dermate verouderd dat het moderniseren en doorontwikkelen van het product hoge kosten met zich meebrengt en veel tijd kost. Een groot bedrijfsprobleem van softwareleveranciers.

Risico’s van verouderde software oplossingen

• Performance issues;
  • Moeilijk te onderhouden;
  • Software wordt niet meer ondersteund door het OS of runtime engines;
  • Software is niet geschikt voor moderne apparaten;
  • Lastig te koppelen met moderne systemen;
  • Sluit niet meer aan bij de hedendaagse klantwens;
  • Lastig om development capaciteit te vinden voor het onderhouden en doorontwikkelen.

Maak jouw SaaS of ERP-systeem mobile ready

'Het Nieuwe Werken' met het aantal flexwerkers, parttimers en tijdelijke krachten neemt toe. Daarnaast zijn we door de gebeurtenissen rondom de COVID-19 pandemie gewend geraakt aan het thuiswerken. Werk vindt niet meer uitsluitend plaats op kantoor, maar steeds vaker onderweg of thuis. Dat betekent dat bedrijfssoftware ook ten alle tijden en op diverse apparaten beschikbaar moet zijn.

Direct contact opnemen

Altijd en overal

Vrijwel elke werknemer heeft ten alle tijden een smartphone bij zich. Daarom neemt de vraag aan mobiel vriendelijke software, de bedrijfsapp, enorm toe! Ideaal bij beroepen die geen vaste werkplek hebben of veel reizen. Door jullie SaaS, PaaS of ERP-systeem mobiel vriendelijk te maken is het voor deze werknemers mogelijk om vanaf elke locatie te werken met jullie software. Let op! Performance is een belangrijk aandachtspunt bij het mobiel vriendelijk maken van software. Zorg er dan ook voor dat je mobile app specialisten betrekt bij het mobiel vriendelijk maken van jullie software.

Meer weten? Vraag het!

Vervangen van verouderde software

In enkele gevallen is het mogelijk om een mobiele applicatie naast de bestaande software te bouwen met een gezamenlijke backend. Dit is niet altijd mogelijk. In dat geval kijken we graag samen naar een oplossing. Soms kunnen we met behulp van middleware toch informatie uit de verouderde backend halen op een manier zodat de apps hier mee om kunnen gaan. In andere gevallen kunnen onze backend developers ondersteuning bieden in het migreren van het oude backend systeem naar een nieuwe techniek.

Tussenoplossingen om toch snel te kunnen beginnen

Soms kunnen we met behulp van middleware toch informatie uit de verouderde backend halen op een manier zodat de apps hier mee om kunnen gaan. In andere gevallen kunnen onze backend developers ondersteuning bieden in het migreren van het oude backend systeem naar een nieuwe techniek.

Direct contact opnemen

App specialisten

Gillz heeft al tientallen jaren ervaring met het bouwen van applicaties. Ons team bestaat uit front-end, backend en full stack developers. Alles wat jouw bedrijf nodig heeft om jullie SaaS, PaaS of ERP te moderniseren.

Er is enorm veel mogelijk, maar wat is nu de juiste techniek en aanpak voor jouw product? Daarmee gaan wij je helpen! Neem gerust contact met ons op om jouw ideeën en de mogelijkheden daarvan door te spreken. Naar aanleiding van de eerste gesprekken kunnen onze specialisten jou goed adviseren.

Vraag direct naar de mogelijkheden

Onze specialisten zijn te bereiken via mail: b.vanderpanne@gillz.nl, of per telefoon: 0172 – 785 464. En anders is het ook nog mogelijk om een WhatsApp te sturen of onze chat te gebruiken. Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Mail Bob van der Panne
Of bel naar +31 (0)6-184 886 98