Kennisbank

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Hier bloggen wij over wat ons bezighoudt, de nieuwe technieken en trends die wij waarnemen.

Centraal staat de gedachte dat we u echt moeten leren kennen om tot een succesvol product te komen. En dat de ontwikkeling niet op houdt na de eerste versie. Door samen het project tot een succes te maken wordt de acceptatie vergroot en de fundering gelegd voor verdere samenwerking.

Is Xamarin de nieuwe mobile development standaard?

Mobile development heeft een uitdaging, er is niet één dominerend besturingssysteem. Hierdoor moet er voor meerdere mobile besturingssystemen – iOS, Android, Windows 10 – een app ontwikkeld worden. Dit is kostbaar en tijdrovend. Met Xamarin is de ontwikkelaar in staat om in C# / .NET een native app te ontwikkelen die geïnstalleerd kan worden op Android, iOS en Windows.

Lees meer