Twee nieuwe medewerkers: Marick Hoeijenbos en Natasja Storm

Sinds 3 september 2018 hebben wij er twee nieuwe medewerkers bij. Marick Hoeijenbos volgt bij ons een traineeship als Mendix Business consultant. Binnen enkele maanden hoopt hij een junior Mendix developer te zijn. Met zijn komst wordt het Mendix team versterkt, zodat Gillz zich nog meer kan focussen op het ontwikkelen van Mendix apps. Natasja Storm is de nieuwe online marketeer en content copywriter. Zij heeft al veel allround marketing ervaring opgedaan bij verschillende B2B- en B2C-bedrijven en geschreven voor verschillende websites. Bij Gillz is zij medeverantwoordelijk voor het uitbouwen en optimaliseren van de marketingactiviteiten en het verhogen van de naamsbekendheid.


Over Marick Hoeijenbos

Bij het vorige bedrijf waar Marick Hoeijenbos werkte, heeft hij meegeholpen met de opzet van een Europees hoofdkantoor in IoT-alarmsystemen. Naast het continu verbeteren van bedrijfsprocessen, schoof de betrokkenheid steeds meer richting productverbetering van apps in samenwerking met alarmsystemen. Marick is creatief, kan goed out of the box, en soms zelf zonder box, denken. Dit resulteert in oplossingen met direct toegevoegde waarde en een voorsprong op concurrentie. Zijn doorgaande focus op klanttevredenheid geeft net dat beetje extra waarin hij zich onderscheidt van anderen. Deze kwaliteit heeft hij verkregen toen hij bij een awardwinnend bedrijf op dit gebied in dienst was.

Ik had mijzelf op een gegeven moment als doel voorgenomen om apps te kunnen maken. Dit leek een idee voor de lange termijn, een meerjarenplan. Maar met Mendix bleek dit ineens op zeer korte termijn mogelijk. Gillz leek mij hier het perfecte bedrijf voor. Zij hebben veel ervaring met low-code en traditioneel programmeren. Daarnaast werken zij aan continue verbetering en on the edge van wat er nu mogelijk is. Dat doe ik ook.

Combineer Marick zijn eigenschappen en interesses en het is te begrijpen waarom hij het Mendix-platform heeft gekozen om zich in te specialiseren. Met Mendix kunnen ideeën snel worden vertaald in een app en wordt er continu geïnnoveerd. Nu Mendix ook een kapitaalinjectie heeft gekregen zullen de ontwikkeling en mogelijkheden van Mendix zelf ook steeds volwassener worden.

Over Natasja Storm

Na haar master Literary Studies beland Natasja Storm al vrij snel in de marketingbranche waarin zij haar creativiteit kwijt kan. Met haar ervaring en enthousiasme is zij een mooie aanwinst voor het team. Het schrijven van redactionele teksten is haar passie. Bij Gillz zal dit een van haar werkzaamheden zijn om te zorgen voor een verbeterde online zichtbaarheid.

Ik schrijf ontzettend graag en was op zoek naar een bedrijf waar ik mijn passie kon uitdragen. Het mooiste was om daarnaast ook marketingactiviteiten te kunnen uitvoeren. Bij Gillz kan ik deze twee combineren en de keus was snel gemaakt. Daarnaast is Gillz een bedrijf waar ik nog veel kan leren op het gebied van online marketing. Gillz is een snelgroeiend bedrijf dat op dit moment vooruitstrevend is op het gebied van het ontwikkelen van apps en online applicaties. Ik wil hier graag mijn steentje bijdragen om Gillz een nog grotere speler in deze markt te maken.

Natasja zal als online marketeer en content copywriter vooral bezig zijn met de online zichtbaarheid van Gillz. Door gebruik te maken van social media en het schrijven van informatieve artikelen, wil zij geïnteresseerden in de ICT bekendmaken met Gillz en haar diensten.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.