Mendx developers voor uw app

Kies voor een Mendix ontwikkelaar inhuren

Op korte termijn een Mendix ontwikkelaar nodig? Gillz biedt u de oplossing. U kan bij ons voor korte en langere tijd een gecertificeerde Mendix programmeur inhuren. Alle Mendix ontwikkelaars zijn minimaal Advanced gecertificeerd en hebben daarnaast minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Vraag vandaag nog de CV's aan van onze beschikbare Mendix ontwikkelaars.


U kunt een programmeur inhuren ter aanvulling van uw bestaande Mendix/scrumteam maar ook zelfstandig een Mendix applicatie ontwikkelen is mogelijk. Als u handen tekort komt bij uw interne ontwikkelproces, dan kunnen wij die helpende hand zijn. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Mendix en hebben ervaring met relevante technieken zoals HTML5, CSS, Javascript en Java.

 

Onze ontwikkelaars

Onze ontwikkelaar zal zich met zijn of haar expertise eenvoudig aansluiten op uw werkproces en ontwikkelteam. Meer weten over de mogelijkheden van een Mendix ontwikkelaar inhuren? Wij vertellen u graag wat voor u de mogelijkheden en voordelen zijn. Neem contact met ons op, wij zitten voor u klaar!

Uw specialist in mobiele app ontwikkeling

Gillz is met haar enthousiaste team thuis in alle moderne ontwikkelingsvormen. Wij richten ons op de ontwikkeling van mobiele applicaties en cloudbased (bedrijfs)applicaties. Hiervoor werken wij met Mendix als basis en waar de gebruikerservaring subliem moet zijn gebruiken wij React Native mobiele apps. Voor elke vorm van complexe applicatieontwikkeling kunt u dus bij ons aankloppen, maar heeft u ook altijd de mogelijkheid één van onze experts in te huren.

U kunt uw werk bij ons uitbesteden of u kiest voor een tijdelijke aanwinst voor uw ontwikkelteam, zodat alle doelstellingen tijdig bereikt worden. Gillz denkt met u mee, is flexibel en draagt graag een steentje bij in de oplossing. Ongeacht of het om app ontwikkeling, web applicatie ontwikkeling of het vernieuwen van uw bedrijfssoftware gaat. Wat uw doelstelling ook is, met Gillz zal u dat bereiken.

Gillz detacheert vanuit haar kantoor te Alphen aan den Rijn in geheel Nederland.

Vandaag nog een ontwikkelaar inhuren

Een Mendix ontwikkelaar inhuren is gemakkelijk en snel te regelen. Wij weten als geen ander dat extra hulp en expertise op bepaalde momenten in ontwikkelprocessen bijzonder gunstig kunnen zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om van onze expertise gebruik te maken. Een Mendix ontwikkelaar inhuren via Gillz staat voor ervaring, doelgericht werken en het bieden van een snelle oplossing.

Ongeacht hoe lang of kort u een ontwikkelaar nodig heeft, u kunt altijd bij ons aankloppen voor het inhuren van een programmeur. Vandaag nog een Mendix programmeur nodig of simpelweg meer informatie inwinnen? Maak een afspraak of neem contact op. Wij brengen voor u alle mogelijkheden in kaart tijdens een kennismakingsgesprek. Ook stellen wij graag een heldere offerte voor u op.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.