Werkplekbeheerapp offerte aanvragen

Ontvang kosteloos een offerte

Veilig terug naar kantoor met de app

Nu kantoren weer met beperkte capaciteit open kunnen kan er een goede balans tussen thuis- en op kantoor werken gecreëerd worden. Werknemers staan te popelen om ook weer regelmatig op kantoor te werken met collega’s. Wij helpen je graag om dit op een veilige manier te realiseren. Met onze mobiele applicatie kunnen werknemers overal eenvoudig een plekje op kantoor reserveren. Zo kan er altijd gegarandeerd worden dat er voldoende afstand gehouden kan worden en iedereen een veilige werkplek heeft.

We begrijpen dat je graag zo snel mogelijk weer aan de slag wilt op kantoor. Samen met jouw organisatie denken wij graag over de mogelijkheden om de applicatie zo snel mogelijk te implementeren. Zet hier de eerste stap en vraag volledig kosteloos een offerte aan.

Versturen

Veilig op kantoor werken met gereserveerde werkplekken

Veilig samenwerken op kantoor

Weer fysiek met collega’s samenwerken maar wel op een veilige manier. Onze werkplekbeheer applicatie maakt dat mogelijk. Altijd overzichtelijk en nooit te veel aanwezigen.

Schitterend in eenvoud

Een reservering maken is zo gebeurd, waar je ook bent. Met een paar klikken is alles inzichtelijk en ingedeeld, voor werknemer en werkgever. Zo kan iedereen snel en veilig naar kantoor.

Geen werkplek onbenut

Wij snappen dat teams graag bij elkaar zitten op hun vaste plek. Werkt iemand een dagje thuis? Dan wordt die plek automatisch beschikbaar als flexplek, zo blijft er geen plek onbenut!

Altijd eenvoudig inloggen

Een nieuwe app betekent niet weer een nieuw account voor werknemers. Door onze koppeling met Azure en G Suite integreert de applicatie naadloos in de huidige bedrijfslogica. Zo blijft de drempel om te reserveren zo laag mogelijk.

Veiligheid altijd voorop

Met de werkplekbeheerapplicatie kan iedere werknemer veilig aan de slag. Zonder reservering kan je niet naar kantoor komen en kunnen de RIVM regels gewaarborgd worden. Ook stuurt de app een reminder van de opgestelde protocollen, zo blijven ze altijd top of mind!

Snel te implementeren

Wij begrijpen dat jullie zo snel mogelijk weer aan de slag willen op kantoor. Daarom is de app in korte tijd te implementeren in iedere organisatie. Vraag hierboven direct een offerte aan en dan denken we graag met je mee.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen