Agile samenwerken aan software

Kies voor een ontwikkelaar inhuren

Op korte termijn een ontwikkelaar nodig? Gillz is uw oplossing. U kan bij ons voor korte en langere tijd een ontwikkelaar inhuren die gespecialiseerd is in alle moderne ontwikkeltalen. U kunt een ontwikkelaar inhuren voor app ontwikkeling - Android, iOS, React Native en Xamarin - en de ontwikkeling van webapplicaties - Mendix, Node.js, en PHP. Als u handen tekort komt bij uw interne ontwikkelproces, dan kan ons team van ontwikkelaars u ontzorgen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.


Een ontwikkelaar inhuren biedt u de garantie dat uw ontwikkeling op tijd af komt, u hoge kwaliteit bereikt en bovenal tevreden bent met het resultaat. Wij kunnen voor iedere vorm van applicatie ontwikkeling een medewerker detacheren.

Onze ontwikkelaars

Onze ontwikkelaar zal zich met zijn of haar expertise eenvoudig aansluiten op uw werkproces en ontwikkelteam. Meer weten over de mogelijkheden van een ontwikkelaar inhuren? Wij vertellen u graag wat voor u de mogelijkheden en voordelen zijn. Neem contact met ons op, wij zitten voor u klaar!

Uw specialist in mobiele app ontwikkeling

Gillz is met haar enthousiaste team thuis in alle moderne ontwikkelingsvormen. Wij richten ons op de ontwikkeling van mobiele applicaties, cloudbased bedrijfsapplicaties, websites en meer. Voor elke vorm van complexe web applicatie ontwikkeling kunt u bij ons aankloppen, maar ook heeft u altijd de mogelijkheid één van onze experts in te huren.

U kunt uw werk bij ons uitbesteden of u kiest voor een tijdelijke aanwinst voor uw ontwikkelteam, zodat alle doelstellingen tijdig bereikt worden. Gillz denkt met u mee, is flexibel en draagt graag een steentje bij in de oplossing. Ongeacht of het om app ontwikkeling, web applicatie ontwikkeling of het vernieuwen van uw bedrijfssoftware gaat. Wat uw doelstelling ook is, met Gillz zal u dat bereiken.

Gillz detacheert vanuit haar kantoor te Alphen aan den Rijn in geheel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Vandaag nog een ontwikkelaar inhuren

Een ontwikkelaar inhuren is gemakkelijk en snel te regelen. Wij weten als geen ander dat extra hulp en expertise op bepaalde momenten in ontwikkelprocessen bijzonder gunstig kunnen zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om van onze expertise gebruik te maken. Een ontwikkelaar inhuren staat voor ervaring, doelgericht werken en het bieden van een snelle oplossing.

Ongeacht hoe lang of kort u een ontwikkelaar nodig heeft, u kunt altijd bij ons aankloppen voor het inhuren van een ontwikkelaar. Vandaag nog een ontwikkelaar nodig of simpelweg meer informatie inwinnen? Maak een afspraak of neem contact op. Wij brengen voor u alle mogelijkheden in kaart tijdens een kennismakingsgesprek. Ook stellen wij graag een heldere offerte voor u op.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.