Videobellen snel implementeren in jouw Mendix applicatie
De Gillz Video Conference Module voor Mendix

Videobellen vanuit jouw eigen bedrijfsapplicatie

Blijf in contact met je collega’s, cliënten en klanten door het integreren van videobellen in je eigen Mendix app. In deze tijden is het voor jouw bedrijf essentieel om ondanks alle corona-perikelen en RIVM adviezen toch operationeel te blijven. Wij gaan je daarbij helpen! Met onze Mendix Video Conference module kunnen wij eenvoudig en snel videobellen, online vergaderen en digitale meetings mogelijk maken in jouw eigen bestaande Mendix software.

Thuiswerken dankzij slimme bedrijfssoftware

Op verzoek van het RIVM en de regering worden alle Nederlands verzocht om zoveel mogelijk thuis te werken om de verspreiding van het corona (COVID-19) virus tegen te gaan. Veel organisaties en haar werknemers hebben hier gehoor aan gegeven, maar komen er thuis achter dat hun bedrijfssoftware onvoldoende toereikend is om goed thuis te kunnen werken. Wij willen die organisaties en medewerkers helpen door het implementeren van video conference software in jouw (bestaande) Mendix applicatie.

Direct contact opnemen

Voordelen Gillz Video Conference widget voor Mendix

  • Blijf als bedrijf operationeel, ook in tijden van crisis;
  • Eenvoudig te gebruiken via je eigen bedrijfssoftware en/of app;
  • Snelle implementatie;
  • Gebaseerd op de gerenommeerde video conference techniek.

Kies voor de bekende weg

Een groot probleem van plotselinge digitalisering is dat heel veel medewerkers, cliënten of klanten niet precies weten hoe de software werkt of waar ze de juiste knoppen kunnen vinden. Dit kan voorkomen worden door essentiële features, zoals videobellen/online vergaderen, te integreren in bestaande software. Namelijk jullie eigen bedrijfsapplicatie, software en/of app.

Begin nu!

Dit is de tijd om in actie te komen. Nu wordt er van jou gevraagd de juiste beslissingen te nemen voor het bedrijf. Goede IT is niet meer een nice to have, maar een duidelijke must. Met jouw daadkracht en onze expertise gaan we er voor zorgen dat jouw organisatie binnen no-time operationeel is.

Met de Gillz Video Conference module voor Mendix is het mogelijk om snel video conference software te implementeren in jouw Mendix bedrijfssoftware. Zo kunnen jouw werknemers, cliënten en klanten ook in de huidige situatie gemakkelijk contact opnemen met jouw organisatie.

Direct contact opnemen

Maak eenvoudig meetings aan

De Gillz Video Conference module voor Mendix bestaat uit twee delen. Het gemakkelijk aanmaken van een meeting via jouw eigen Mendix applicatie en het eenvoudig bijwonen van de meeting via een platform. Dit platform heeft zowel een freemium (gratis) als betaald model.

Als huisarts, leraar, accountmanager, teamlead of begeleider van cliënten wil je snel en gemakkelijk video vergaderingen kunnen aanmaken. Het liefst in het systeem waar ook al jouw andere werkzaamheden geregistreerd worden. Met onze Mendix module is het nu mogelijk om videomeetings eenvoudig aan te maken vanuit jullie bedrijfssysteem.

Jouw klanten, cliënten of collega’s willen zo eenvoudig mogelijk met jou in contact komen. Zeker bij doelgroepen met veel oudere personen of mensen met een beperking is dit op het moment lastig. Daarom zorgen we ervoor dat deze mensen gemakkelijk een videomeeting kunnen bijwonen.

Kom direct in actie

Vraag direct naar de mogelijkheden bij onze specialisten door te mailen naar: b.vanderpanne@gillz.nl, te bellen naar 0172 – 785 464 of een chat bericht te starten. Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: