Onze passie voor IT en jouw ambitie om te innoveren
Voorbeeld van digitaal middel-kleinbedrijf

Intelligente bedrijfsapplicaties voor de slimme ondernemers

Voor steeds meer organisaties is innoveren een absolute noodzaak om de concurrentie een stap voor te blijven. Automatisering door middel van een maatwerk bedrijfsapplicatie kan jouw bedrijf helpen relevant te blijven.

Direct contact opnemen

Een bedrijf heeft vaak een opeenstapeling van procedures en software die in de loop van tijd zo zijn gegroeid. Maar wanneer jouw bedrijf groeit of wanneer de bedrijfsambities toenemen, zijn deze procedures en applicaties vaak niet meer schaalbaar. Gillz helpt bedrijven met het ontwikkelen en doorontwikkelen van intelligente bedrijfsapplicaties door kritisch naar de bestaande bedrijfsprocessen te kijken en advies te leveren hoe deze processen geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van een applicatie. Ons advies is niet uitsluitend gericht op het herzien van interne processen. Vaak valt er grote winst te behalen door uw klanten betere digitale oplossingen te bieden, zoals het creëren van een gebruiksvriendelijke mobile app of door het slim inzetten van online marketing.

Een bedrijfsapp laten ontwikkelen

Het laten ontwikkelen van een bedrijfsapp kan enorme voordelen in de efficiëntie van jouw bedrijf opleveren. Bijvoorbeeld door klanten direct hun gegevens te laten raadplegen waardoor er minder telefonisch contact opgenomen hoeft te worden. Maar de juiste bedrijfsapplicatie kan naast efficiëntie voordelen ook bijdragen aan de effectiviteit van een bedrijf. Zo kunnen er door middel van digitalisering nieuwe verdienmodellen ontwikkeld worden die jouw bedrijf een concurrentievoordeel biedt. Wat het bedrijfsdoel ook is, wij kunnen een bedrijfsapplicatie ontwikkelen die jouw bedrijf verder helpt.

Jouw bedrijfsapplicatie in de cloud of intern, geen probleem!

Wij denken graag met bedrijven mee, zo ook over de manier waarop wij jouw data opslaan. Veel moderne bedrijfsapplicaties worden ontwikkeld met cloud functionaliteiten waarbij de data achter jouw systeem opgeslagen wordt in een clouddienst. In deze clouddiensten kan aangegeven worden of jouw data opgeslagen moet worden in de EU of elders. Maar het is ook mogelijk jouw bedrijfsapp intern op uw eigen systemen te draaien als compliance dit eist. Verder kunnen wij eenvoudig onze app koppelen aan uw bestaande systemen via bestaande API’s en webservices. Zo zorgen wij er samen voor dat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Direct contact opnemen

De voordelen van Gillz

Om zo snel mogelijk tot een productiewaardige bedrijfsapplicatie te komen maken wij gebruik van de meest moderne technieken in software development. En dat zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Vanuit jouw wensen bekijken wij de technische haalbaarheid en vertalen we dit naar een resultaat waar je trots op kunt zijn.

Wij vinden niets zo mooi als het samenkomen van onze passie voor IT met jouw ambitie om te innoveren. Dat levert uitstekende bedrijfsapplicaties en platformen op die geheel ingericht zijn op jouw werkomgeving en onderneming. Wij denken jouw wensen uit, passen creatieve oplossingen toe en zorgen voor een sterk staaltje techniek. Daarnaast bieden we tal van diensten aan die het doorontwikkelen van de applicatie en continuous innovation stimuleren, zodat jouw bedrijf de concurrentie nu en in de toekomst een stapje voor blijft.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: