Geef monteurs en inspecteurs de juiste tools
Mendix template inspectie app Gillz

De Inspectie App

Tijdens inspecties hebben monteurs en inspecteurs het juiste gereedschap nodig om hun werk goed te kunnen doen. De Inspectie App mag niet ontbreken in hun toolset. De Inpectie App geeft jouw mensen, of een externe partij, toegang tot de juiste data terwijl zij op locatie zijn. De app is ingericht om de inspecteur door het inspectieproces te leiden en metingen en acties direct door te zetten naar centrale bedrijfssystemen. Wat het werk makkelijker, sneller en betrouwbaarder maakt. Wij hebben de basis al klaar staan en samen met jou richten we het ideale werkproces in. Wel zo fijn!


Het juiste gereedschap - inspectie app

Het juiste gereedschap

Een app voor specialisten. De app is het ideale hulpmiddel om de vakman te laten doen waar hij/zij goed in is en randzaken aan de app over te laten.

Offline beschikbaarheid - Inspectie App

Bruikbaar op iedere locatie

Of je nu aan de andere kant van de wereld bent, op een boorplatform of in een fabriekshal. De app is altijd bruikbaar. Ook offline wanneer er even geen internet verbinding is.

Koppelingen met centrale systemen

Koppelingen met centrale systemen

Houd jouw data centraal en koppel de Inspectie App aan jullie huidige bedrijfssoftware. Maatwerk API koppelingen zijn geen probleem.

Plan geheel vrijblijvend een Bedrijfsprocesanalyse in met één van onze experts
Bob vdP
Bob van der Panne
Bedrijfsanalist
Gratis Bedrijfsprocesanalyse
1
Reserveer analyse

Software onmisbaar binnen Manufacturing

Complexiteit beheersbaar houden - Manufacturing - Inspectie app - Gillz

Complexiteit beheersbaar houden

Maak- en productiebedrijven, vooral op het gebied van engineering, installatiebouw en chemie (a.k.a. Manufacturing), kunnen niet meer zonder bedrijfssoftware. producten en productieprocessen worden steeds complexer en daarmee worden de risico’s groter. Software helpt manufacturiers om deze complexiteit beheersbaar te houden.

Van product naar serviceleverancier

Binnen de manufacturing sector is een trend gaande dat organisaties steeds vaker transformeren van producent naar serviceverlener. Er komt meer focus te liggen op het leveren van reserveonderdelen en onderhoudsadvies, upsell en klantretentie. Dit vraagt om nieuwe digitale hulpmiddelen en inzichten.

Van product naar serviceleverancier - Inspectie app - Manufactoring
Big data biedt kansen - Manufacturing

Big data biedt kansen

Data is hierbij van essentieel belang. Door Big Data en IoT data te verzamelen en te analyseren is het mogelijk om producten te verbeteren, worden kansen en risico’s tijdig gesignaleerd en kunnen processen geoptimaliseerd worden.

Inhoud van de inspectie app

Schades en risico’s markeren

Bij een inspectie kunnen schades of verdachten zaken gesignaleerd worden. Registreer eenvoudig door de signalementen te markeren op foto’s of CAD tekeningen.

Foto’s nemen en archiveren

Bij een inspectie is het fijn om foto’s toe te kunnen voegen aan het inspectierapport. Zo wordt alles netjes geregistreerd en gearchiveerd.

Digitaal ondertekenen

De inspecteur of monteur kan na de inspectie eenvoudig het rapport ondertekenen en opsturen. Ook is het mogelijk om andere betrokkenen te laten ondertekenen.

Offline beschikbaarheid

Ook wanneer er geen internetverbinding of WIFI aanwezig is, werkt onze inspectie app. De data wordt bij verbinding automatisch gesynchroniseerd.

Dossiers bijhouden per klant

Bij een service strategie is het belangrijk om klantdossiers goed bij te houden. Zorg dat alle informatie op één plaats staat en de laatste status snel inzichtelijk is.

Integraties met ERP, PLM en CRM systemen

Onze applicatie is ontwikkeld in Mendix, waardoor we eenvoudig kunnen koppelen met andere systemen zoals SAP, Teamcenter, Oracle en andere softwaresystemen.

Previews van de Inspectie App

Inspection Marker Functionality Mendix App
Digital signing function Mendix app

Klanten waar wij voor werken

Van Schie
ProRail
NVKL
Verkerk Groep
Nationale Databank Wegverkeersgegevens
Aquon

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen