Veilig naar kantoor met jouw eigen werkplekbeheer applicatie
Oplossing werkplekbeheerapplicatie

Met een mobiele app veilig terug naar kantoor

Na een periode van gedwongen thuiswerken kijken veel organisaties vooruit. Hoe gaan we de komende jaren werken? Weer volledig terug naar kantoor, 3-2, 2-3 of helemaal vanuit huis. Deze nieuwe periode vergt veel planningswerk. Bij Gillz begrijpen wij de wens om weer face-to-face te kunnen sparren met collega’s over lopende zaken of om gewoon weer de dynamiek van werken op kantoor te voelen. Uiteraard op een veilige manier.

Direct contact opnemen

Reserveer een veilige werkplek

De geldende regel in Nederland blijft dat er anderhalve meter afstand gehouden moet worden. Helaas zijn de meeste kantoren en instellingen daar niet op ingedeeld en zal er aan capaciteit ingeleverd moeten worden. Het is een grote uitdaging voor werkgevers om in te delen wie wanneer op kantoor kan werken. Dit biedt een dilemma voor werkgevers: wie krijgt er voorrang om op kantoor te werken? Met een werkplekreserveringssysteem kunnen werknemers zelf beslissen of ze liever thuis of op kantoor werken en eenvoudig een werk- of flexplek reserveren.

Schitterend in eenvoud

Met een simpele druk op de knop kan je waar je ook bent een plek reserveren. Snel en eenvoudig. Ook het beheren van de app is erg makkelijk gemaakt. Met een paar klikken kan er een wekelijks rooster ingevoerd worden die onderscheid maakt tussen vaste werkplekken en flexplekken. Zo kan er altijd gegarandeerd worden dat teams bij elkaar kunnen zitten.

Een nieuwe app betekent hier gelukkig niet weer een extra account voor de gebruikers. Via onze koppeling met de Google Suite of Azure Active Directory kunnen werknemers eenvoudig inloggen via hun bedrijfsaccount, zo kunnen ze snel weer aan de slag op kantoor.

Beperkte capaciteit toch maximaal benut

Door de werkplekbeheerapplicatie is het altijd duidelijk wie er op kantoor komen en kunnen onveilige situaties vermeden worden. Op eenvoudige wijze kunnen werknemers zien waar er nog plek is en met een druk op de knop hun plek reserveren. De applicatie maakt onderscheid tussen vaste werkplekken en flexplekken, zo kan er altijd gegarandeerd worden dat teams bij elkaar kunnen zitten om samen te werken. Is er iemand met een vaste plek een dag niet op kantoor? Dan wordt die plek automatisch omgezet in een flexplek, zo blijft geen plek onbenut.

Veiligheid voorop

Naast het feit dat met de werkplekbeheerapplicatie de anderhalve meter regel eenvoudig gewaarborgd kan worden. Heeft de app ook nog wat andere functies die de veiligheid nog meer kunnen garanderen. Zodra er een boeking is gemaakt wordt de werknemer automatisch herinnerd aan de opgestelde protocollen van het kantoor, hierdoor blijven ze ten alle tijden top of mind!

Mocht er onverhoopt toch iemand besmet raken kan er gemakkelijk contactonderzoek gedaan worden. In de database wordt opgeslagen wie op welke dag aanwezig was. Persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen en kunnen geanonimiseerd terug gevonden worden.

Test onze app hier!

Klik op de onderstaande button en start de demo

Splashscreen Gillz

Wel even de cookies accepteren op het volgende scherm!

Start de demo

Meer weten? Vraag het!

Voordelen werkplekbeheerapplicatie van Gillz

  • Veilig samenwerken op kantoor;
  • Snel en eenvoudig reserveren, waar je ook bent;
  • Onbezette vaste werkplekken worden automatisch flexplekken;
  • Eenvoudig inloggen via G Suite of Azure Active Directory koppeling;
  • Geanonimiseerde database om contactonderzoek te vergemakkelijken.

Begin zo snel mogelijk!

Nu is de tijd om in actie te komen om zo het kantoor weer zo goed mogelijk te kunnen benutten. Na de periode van ‘gedwongen’ thuis werken staan werknemers weer te popelen om veilig terug naar kantoor te gaan. Met onze werkplekbeheerapplicatie is jouw organisatie helemaal klaar voor het nieuwe werken.

Ons werkplekreserveringssysteem is eenvoudig en snel te implementeren in elke organisatie. Zo kunnen werknemers al snel een plek reserveren en met een gerust hart naar kantoor.

Kom nu in actie!

Vraag direct naar de mogelijkheden bij onze specialisten door te mailen naar: b.vanderpanne@gillz.nl, te bellen naar 0172 – 785 464 of een chat bericht te starten. Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: