Over Gillz

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Wij zijn de partner die meedenkt. Ons team van scherpe businessanalisten, ervaren projectmanagers en gepassioneerde developers helpt bij het uitdenken van (web)apps.

Over wat u wilt en wat u eigenlijk nodig hebt, nu en in de toekomst. Van idee via mock-up naar praktisch resultaat. Zo helpen wij u verder.

Mede door de prettige samenwerking met Gillz hebben we een prachtig product in de markt gezet, de AD service site . Kenmerken: heldere communicatie, afspraak is afspraak, het hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen in een periode met veel deadlines…!
Martine Bouwes, senior projectmanager Customer Journey

De Persgroep
icon-agency

Agency

Als technisch partner zijn we al jaren het verlengstuk van creatieve bureaus. We denken mee in concepten en adviseren vanuit de technische mogelijkheden. Rechtstreeks met de klant of uit naam van het bureau. Wij zijn snel, flexibel en weten precies hoe bureaus werken.

Bekijk de partnership met KING

icon-healthcare

Healthcare

Wij zijn specialist in apps voor de healthcare, van e-detailing tot apps voor therapietrouw. Van applicaties die patiënten ondersteunen in het gebuik van medicatie en voeding tot en met apps waarmee artsen op afstand MS-patiënten screenen. Richtlijnen – compliance – voor het omgaan met medische gegevens zijn voor ons gesneden koek.

Bekijk interessante healthcare cases

icon-software

Software

De praktijk is de beste plek voor nieuwe ideeën. Door veel apps te ontwikkelen misten we de mogelijkheid om snel bugs te noteren inclusief screenshot. Buggzapp was geboren. Maar denk ook aan een online examentool of busverhuur software.

Neem contact op over de mogelijkheden

Elkaar begrijpen

Elkaar begrijpen

Het elkaar begrijpen is misschien wel de belangrijkste fase in de ontwikkeling van een applicatie. In één of meerdere gesprekken wordt uitgebreid gepraat over uw organisatie, de uitdagingen waar u voor staat en welke oplossing u voor ogen hebt.

Lees meer

Prototype

Prototyping

Het resultaat van de kennismaking wordt door ons uitgewerkt tot een prototype van de oplossing. Afhankelijk van de complexiteit en de omvang van het project kan dit een schematisch schets zijn of een interactieve prototype waar u doorheen kunt klikken.

Lees meer

Ontwikkelen

Ontwikkelen

Op basis van de vorige twee fases kiezen we de juiste technieken om de applicatie mee te ontwikkelen en stellen we het Scrum Team samen. Tevens wordt in onderling overleg sprints gedefinieerd die als doel hebben snel resultaat te kunnen laten zien.

Lees meer

Meegroeien

Meegroeien

Na de oplevering van een applicatie komt het project misschien tot einde maar de levenscyclus van de applicatie begint pas. Het daadwerkelijke gebruik van de applicatie geeft vaak nieuwe inzichten die moeten worden omgezet in nieuwe functionaliteit.

Lees meer

Agile & Kanban zodat
we snel resultaat hebben,
flexibel zijn en continu
verbeteren.

Team

Bart Evers

Algemeen Directeur

Bob van der Panne

Commercieel Directeur

Rogier Schippers

Technisch Directeur

Koen van Kampen

Project manager

Gezocht

Mendix developer

Bob van Leeuwen

Developer & support

Sebastiaan Hoogervorst

Mobile developer

Lars Noorlander

Mobile developer

Jasper van Egmond

Mobile developer

Noam Chamla

Backend developer

Gezocht

Mobile developer

Thijs de Jong

Mobile developer

Jort

Junior Account Manager

Yassine Gherbi

Mobile developer

Frank

Backend developer

Gert

Web developer

Daryl

Web developer

Roderick

Mobile developer

Michael

Web developer

Gezocht

Stagiair developer

Een carrière bij Gillz

Bij Gillz zijn we altijd opzoek naar nieuw ontwikkeltalent. Wil jij de volgende stap in je carrière maken als mobile, web en/of Mendix developer neem dan contact met ons op. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, bekijk dan onze stagevacatures.

Technologie

Ons technisch team is een ideale mix van developers. Elke developer heeft zijn eigen expertise – PHP / Yii2 / iOS / Android / Xamarin / UX / Mendix – waardoor we in staat zijn de juiste techniek voor de juiste opdracht te kiezen. Zo krijgt u altijd de beste oplossing.

Lees meer over onze technologie

apps

logo-apple

logo-android

Xamarin

webapplicaties

logo-mendix
phplogo-yii2

websites

logo-wordpress

logo-drupal