Innoveer op het snijvlak van business en IT.

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps. Wij zijn de partner die meedenkt. Ons team van scherpe businessanalisten, ervaren projectmanagers en gepassioneerde developers helpt bij het uitdenken van (web)apps.

Over wat u wilt en wat u eigenlijk nodig hebt, nu en in de toekomst. Van idee via mock-up naar praktisch resultaat. Zo helpen wij u verder.

Digitale transformatie
Digitale transformatie

Met snelle technologische ontwikkelingen is het onvermijdelijk dat nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan, die traditionele bedrijven vervangen. Nieuwe technologie biedt nieuwe en betere klantproposities. U dient wel het voortouw te nemen om digitale disruptie te veranderen in uw voordeel. Gaat u de uitdaging aan?

Uw partner in digitalisering
Uw partner in digitalisering

Gillz is uw partner om deze digitale transformatie met u aan te gaan, zodat u uw online doelstellingen behaalt. Na een grondige analyse over hoe u uw product(en) kunt optimaliseren, bedenken en ontwikkelen wij uw intelligente apps voor web, iOS en Android met ons multidisciplinaire ontwikkelteam. Wat u wilt én wat u eigenlijk nodig hebt, nu en in de toekomst.

Continue innovatie
Continue innovatie

Na de lancering, begint de online levenscyclus van uw product. Na de ontwikkeling helpen wij met de evolutie van uw oplossing door scherp uw bedrijfsdoelen, technische ontwikkelingen, gebruikersgedrag en feedback in de gaten te houden. Samen met u zorgen wij dat de juiste resultaten worden geboekt.

Doelgerichte projectaanpak

Een applicatie ontwikkelen vraagt om een doelgerichte projectaanpak. Hoogst toegevoegde waarde, van consultancy tot in de testbooths.

1. Elkaar begrijpen
1. Elkaar begrijpen

Elkaar begrijpen is misschien wel de belangrijkste fase in de ontwikkeling van een applicatie. In één of meerdere gesprekken wordt uitgebreid gepraat over uw organisatie, de uitdagingen waar u voor staat en welke oplossing u voor ogen hebt.

2. Prototyping
2. Prototyping

Het resultaat van de kennismaking wordt door ons uitgewerkt tot een prototype van de oplossing. Afhankelijk van de complexiteit en de omvang van het project kan dit een schematisch schets zijn of een interactieve prototype waar u doorheen kunt klikken.

3. Ontwikkelen
3. Ontwikkelen

Op basis van de vorige twee fases kiezen we de juiste technieken om de applicatie mee te ontwikkelen en stellen we het Scrum Team samen. Tevens wordt in onderling overleg sprints gedefinieerd die als doel hebben snel resultaat te kunnen laten zien.

4. Meegroeien
4. Meegroeien

Na de oplevering van een applicatie komt het project misschien tot einde maar de levenscyclus van de applicatie begint pas. Het daadwerkelijke gebruik van de applicatie geeft vaak nieuwe inzichten die moeten worden omgezet in nieuwe functionaliteit.

Planning, budget en scope:
met scrum alles in control.

De eisen en wensen van een effectieve applicatie zijn niet altijd op voorhand in detail te definiëren. Wij zorgen ervoor dat budgetten en planningen worden gehandhaafd.

Door te werken in afgebakende sprints wordt het project in overzichtelijke deelprojecten ‘opgeknipt’, waardoor het overzichtelijk en beheersbaar blijft.

Aan het begin van iedere werkdag wordt een zogenaamde ‘Daily Standup’ gehouden. Alle betrokken projectleden nemen tijdens dit 10 minuten overleg de stand van zaken door.

Tijdens elke sprint wordt een functionaliteit gerealiseerd. Op basis van voortschrijdend inzicht kan op tijd worden bijgestuurd en wordt voorkomen naderhand grote aanpassingen.

Technologie dat úw
business verder helpt.

Wij gebruiken innovatieve en robuuste technologieën om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en innovatieve ideeën te realiseren.

Als technisch partner zijn we al jaren het verlengstuk van creatieve bureaus. We denken mee in concepten en adviseren vanuit de technische mogelijkheden.

Een goede app duidt op innovatiekracht van een organisatie. Maar het ontwikkelen van een app die wat toevoegt aan uw organisatie is een kunst.

Van doel, naar idee, naar prototype, wij zijn uw sparringpartner voor de juiste webapplicatie. De volledige ontwikkeling en uiteraard het in gebruik nemen en beheren van de applicatie.

Scherpe businessanalisten, ervaren
projectmanagers en gepassioneerde developers

Een applicatie ontwikkelen vraagt om een doelgerichte projectaanpak. Hoogst toegevoegde waarde, van consultancy tot in de testbooths.

Bart Evers

Operations

Bob van der Panne

Sales

Gezocht

Verkooptalent

Rogier Schippers

Senior Mendix Consultant

Vince Goudriaan

Product owner

Denise Pet

Recruiter

Hunter Koppen

Senior Mendix developer

Jerome van Geuns

Mendix developer

Gezocht

Mendix developer

Savvy Kaushik

Mendix developer

Marick Hoeijenbos

Mendix developer

Joris van Egmond

Mendix developer

Nadiem El Sherif

Mendix developer

Joris Ruis

Mendix developer

Gezocht

Mobile developer

Sebastiaan

Mobile developer

Lars Noorlander

Mobile developer

Gezocht

Javascript developer

Bob van Leeuwen

Mobile developer

Jason Nede

Mobile Developer

Tim van der Voorn

Mobile developer

Gezocht

HBO Stagiairs

Noam Chamla

Mobile developer

Max Loenen

Developer

Max Bogers

Continuity developer

Anne den Hartog

Finance

Gezocht

SEA of SEO specialist

Natasja Storm

Content marketeer

Gezocht

Business IT consultant

Gezocht

Office medewerker

Gillz heeft ons uitermate zorgvuldig begeleid in de ontwikkeling van de ‘SoundtraQ’ met technisch inzicht en veel aandacht voor User Experience. Gillz is scherp, pro-actief en flexibel en verliest doelstellingen niet uit het oog.

Jos Eggink

Content Manager Qmusic

Meer over deze oplossing

Mede door de prettige samenwerking met Gillz hebben we een prachtig product in de markt gezet, de AD service site . Kenmerken: heldere communicatie, afspraak is afspraak, het hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen in een periode met veel deadlines…!

Martine Bouwes

Sr. Projectmanager Customer Journey