Kies voor een programmeur inhuren

Op korte termijn een ontwikkelaar nodig? Gillz is uw oplossing. U kan bij ons voor korte en langere tijd een programmeur inhuren die gespecialiseerd is de door u gewenste programmeertalen. U kunt een programmeur inhuren voor ontwikkeling van: Native Android & iOS apps, Xamarin Apps, React Native Apps, Webapplicaties in PHP of Mendix. Onze programmeurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruiken de best passende programmeertaal.


Een programmeur inhuren biedt u de garantie dat uw ontwikkeling op tijd af komt, u hoge kwaliteit bereikt en bovenal tevreden bent met het resultaat. Dus komt u handen tekort bij uw interne ontwikkelproces, dan zijn wij de helpende hand.

Onze programmeurs

Onze programmeur zal zich met zijn of haar expertise eenvoudig aansluiten op uw werkproces en ontwikkelteam. Meer weten over de mogelijkheden van een programmeur inhuren? Wij vertellen u graag wat voor u de mogelijkheden en voordelen zijn. Neem contact met ons op, wij zitten voor u klaar!

Uw specialist in mobiele app ontwikkeling

Gillz is met haar enthousiaste team thuis in alle moderne ontwikkelingsvormen. Wij richten ons op de ontwikkeling van mobiele applicaties, cloud-based bedrijfsapplicaties en webapplicaties. Voor elke vorm van complexe web applicatie ontwikkeling kunt u bij ons aankloppen, maar ook heeft u altijd de mogelijkheid één van onze experts in te huren.

U kunt uw werk bij ons uitbesteden als project of u kiest voor een tijdelijke aanwinst voor uw ontwikkelteam, zodat al uw doelstellingen op tijd bereikt worden. Al onze medewerkers zijn bekend met verschillende agile werkwijze zoals Scrum en Kanban. Gillz denkt met u mee, is flexibel en draagt graag een steentje bij in de oplossing. Ongeacht of het om app ontwikkeling, web applicatie ontwikkeling of het vernieuwen van uw bedrijfssoftware gaat. Wat uw doelstelling ook is, met Gillz zal u dat bereiken.

Gillz detacheert vanuit haar kantoor te Alphen aan den Rijn in geheel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Vandaag nog een programmeur inhuren

Een programmeur inhuren is gemakkelijk en snel te regelen. Wij weten als geen ander dat extra hulp en expertise op bepaalde momenten in ontwikkelprocessen bijzonder gunstig kunnen zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om van onze expertise gebruik te maken. Een programmeur inhuren staat voor ervaring, doelgericht werken en het bieden van een snelle oplossing.

Ongeacht hoe lang of kort u een ontwikkelaar nodig heeft, u kunt altijd bij ons aankloppen voor het inhuren van een programmeur. Vandaag nog een programmeur nodig of simpelweg meer informatie inwinnen? Maak een afspraak of neem contact op. Wij brengen voor u alle mogelijkheden in kaart tijdens een kennismakingsgesprek. Ook stellen wij graag een heldere offerte voor u op.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Kan ik u helpen?

Extra ontwikkelcapaciteit nodig of opzoek naar een geschikte programmeur voor uw applicatie? Bel of mail Bob.