React Native App laten ontwikkelen

Een React Native ontwikkelaar inhuren

U wilt native ontwikkelen, u wilt efficiënt ontwikkelen, dus u heeft gekozen voor React Native. Slim! Met grote zekerheid bent u nu op zoek naar (extra) React Native ontwikkelaars om uw app te realiseren of naar het volgende niveau te brengen. Bij Gillz bent u aan het juiste adres, wij hebben React Native ontwikkelaars in dienst die u voor korte of langere tijd kunnen ondersteunen om de backlog van uw project om te zetten in een mobiele app voor iOS en Android.


Naast React Native, kunnen onze ontwikkelaars ook overweg met native app ontwikkeling voor Android en iOS. Zodat de juiste aanpak om complexe user stories te realiseren goed bepaald kan worden. Zo bouwen we een solide codebase en geen spaghetticode.

Onze React Native programmeurs

Onze ontwikkelaar zal zich met zijn of haar expertise eenvoudig aansluiten op uw werkproces en ontwikkelteam. Naast React Native hebben onze ontwikkelaars ook ruime ervaring in het native ontwikkelen voor iOS en/of Android. Hierdoor kunnen ze goed inschatten hoe een nieuwe feature het beste gerealiseerd kan worden.

Uw specialist in mobiele app ontwikkeling

Gillz is met haar enthousiaste team thuis in alle moderne ontwikkelingsvormen. Wij richten ons op de ontwikkeling van mobiele applicaties, cloud-based bedrijfsapplicaties en webapplicaties. Voor elke vorm van applicatie ontwikkeling kunt u bij ons aankloppen.

U kunt uw werk bij ons uitbesteden als project of u kiest voor een tijdelijke aanwinst voor uw ontwikkelteam. We kunnen ontwikkelen op afstand of op locatie (Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht). Zo realiseert u tijdig uw doelstellingen.

Bij Gillz hanteren wij agile werkwijzen zoals Scrum en Kanban. Onze medewerkers kunnen daarom meteen meedraaien in uw ontwikkelteam. Naast een agile werkwijze denken onze medewerkers mee, zijn flexibel en dragen graag een steentje bij aan een passende oplossing. Wat uw doelstelling ook is, met Gillz zult u die bereiken.

Vandaag nog een ontwikkelaar inhuren

Een ontwikkelaar inhuren is gemakkelijk en snel te regelen. Wij weten als geen ander dat extra hulp en expertise op bepaalde momenten in ontwikkelprocessen bijzonder gunstig kunnen zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om van onze expertise gebruik te maken. Een ontwikkelaar inhuren bij Gillz staat voor ervaring, doelgericht werken en het bieden van een snelle oplossing.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.