Meet Richard

Welkom Richard van Zundert! Onze nieuwe Business Developer

Sinds 8 mei 2018 is ons team versterkt met Richard van Zundert. Richard komt vanuit de IT en heeft gewerkt met SaaS-oplossingen, oplossingen voor Microsoft System Center, Azure en OMS. Richard zal ons gaan helpen met het uitbreiden van onze Mendix portfolio en daarmee onze groeiambities als ontwikkelpartner waar te maken.


Bij zijn vorige bedrijven is Richard voornamelijk bezig geweest met het versimpelen van bedrijfsprocessen. Met zijn ervaring in het versimpelen van bedrijfsprocessen is hij een perfecte aanwinst voor het team. De passie van Richard ligt in het helpen van bedrijven bij het moderniseren en verbeteren van hun processen. De link tussen business en IT speelt hierin een grote rol. Zijn enthousiasme voor Mendix draagt hij graag over naar de klant en samen met de klant bedenkt hij de juiste oplossing.

Ik was opzoek naar een bedrijf waar je met als team samenwerkt. Een bedrijf waar je kan leren en beter kan worden. Een bedrijf met korte lijntjes en een open cultuur, waar je met zijn allede schouders eronder zet en niet als individu maar team een topprestatie levert. Bij Gillz heb ik dat gevonden. Ik ben trots dat ik voor Gillz mag werken en kijk er naar uit klanten te helpen te innoveren met de inzet van een low-code development platform, zoals Mendix. Het Mendix platform heeft veel potentie voor de toekomst en is zeker een aanwinst voor bedrijven.

Focus op bedrijven ondersteunen bij kortere time-to-market

Richard zal als Business Developer zich richten op de verkoop van het Mendix platform. Mendix is een model driven low-code platform en onmisbaar voor een succesvolle digitale strategie. Met Mendix kan er sneller geïnnoveerd worden. De tijdswinst voor bedrijven is aanzienlijk waardoor de time-to-market verkort word.

Wilt u meer weten over Mendix en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Richard maakt graag een afspraak.


Richard van Zundert
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Richard van Zundert.