Mendix vervangt legacy systemen

Slim software nabouwen met Mendix

U heeft in uw bedrijfsproces ongetwijfeld allerlei systemen en programma’s waar u dagelijks gebruik van maakt. Systemen die het werk automatiseren, versnellen en versoepelen. Deze software en systemen zijn voor u dagelijks van belang, maar op een gegeven moment zullen deze verouderen. Vernieuwen is dan de meest logische keuze, maar zit u hier wel op te wachten? Slim software laten nabouwen door Gillz is dan uw oplossing.


Met slim software na laten bouwen door Gillz kiest u voor het behoud van het gemak en ondersteuning op termijn, terwijl alle software en systemen wel opereren naargelang de hedendaagse maatstaven. Een ideale oplossing!

Vernieuwen verouderde software

Vaak komt het voor dat oudere software geen ondersteuning meer kent en dat ondernemers blijven leunen op de beschikbare middelen, omdat anders de bedrijfsvoering hinder kan ondervinden of in gevaar komt.

Dat wordt opgevangen met slim software nabouwen, want wij kiezen voor het vervangen van de belangrijkste functies in een gelijkwaardige omgeving, maar dan aanzienlijk moderner. Dat biedt tevens de kans om de software te voorzien van een nieuw likje verf en nieuwe functionaliteiten, terwijl er voor u in de praktijk weinig zal veranderen. Mendix is hiervoor het ideale oplossing, een van de voordelen is dat ontwikkelen in Mendix visueel kan, waardoor het ontwikkeltraject tot 6x sneller kan.

Gillz optimaliseert uw techniek

In het kader van slim software nabouwen brengen we eerst met u de functionaliteiten in kaart. Tegelijk bespreken we tot in detail wat voor u de additionele wensen zijn en nadien gaan wij voor u aan de slag met de techniek. Wij bouwen uw bestaande software volledig na, zonder dat de functionaliteiten verloren gaan.

Via slim software nabouwen passen wij uw software aan op de norm die vandaag de dag geldt. Dit betekent moderne software die in staat is om te communiceren met meer dan alleen het oorspronkelijke systeem. Denk aan desktop software, apps voor tablets en natuurlijk mobiele apps.

Slim software nabouwen biedt hierin ongekende mogelijkheden, omdat Gillz werkt met efficiënte tools om de kern identiek na te maken en te verbeteren waar nodig. Dit levert voor u als eindgebruiker de situatie op dat u de bekende software krijgt die op soortgelijke wijze functioneert, volledig ondersteunt is en geheel op uw onderneming is afgestemd. Bijgevolg: u heeft niet te maken met nieuwe leerprocessen.

Kies voor zekerheid, kies voor slim software bouwen

Slim software bouwen heeft diverse voordelen, want doordat het de blauwdruk van het originele softwarepakket hanteert, zal er voor u weinig veranderen. Toch biedt dat op termijn wel gemakkelijke mogelijkheden tot uitbreiding, optimalisatie, ondersteuning en het is klaar voor de toekomst. Bovendien bespaart u een hoop tijd, want u kan direct met de vernieuwde software aan de slag.

Slim software bouwen is behoorlijk in opkomst, aangezien hiermee projecten snel te realiseren zijn. Ook is het een kostenbesparende oplossing en u krijgt niet te maken met afwijkende standaarden en werkwijzen in uw dagelijkse werkproces.

Bedrijven kiezen vandaag de dag steeds vaker voor slim software bouwen, dat biedt zekerheid, duidelijkheid en een geoptimaliseerde automatisering. Ook voor u wil Gillz graag aan de slag. Maak een afspraak om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen of download hiernaast eerst de Mendix whitepaper.


Rogier Schippers - Technisch Directeur
Legacy systemen vervangen?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Rogier Schippers.