Cutting-edge technologie
die úw business verder helpt.

Gillz bedenkt en ontwikkelt apps, daar horen innovatieve en robuuste technologieën bij. Om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en innovatieve ideeën te realiseren zetten wij cutting-edge technologieën in.

Ons team beheerst een complete set aan technologieën – iOS, Android, React Native, Xamarin, PHP en Mendix -waarmee wij altijd de beste technologie voor de case kunnen kiezen. Lees hier hoe we, op het snijvlak van business en IT, technieken inzetten die úw business verder helpen in de digitale transformatie die voor ons staat. Naar wat u wilt én wat u eigenlijk nodig hebt, nu en in de toekomst.

 

Zo helpen wij u verder.

iOS en Android

Wij ontwikkelen apps voor iOS (Swift en Objective C) en Android. Apps voor mobiel, maar ook voor je tablet of smartwatch. Hoewel er tegenwoordig goeie alternatieven zijn voor het bouwen in Xcode en Android Studio hebben veel bedrijven nog apps die met twee codebases zijn gebouwd. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van mobiele apps zijn wij goed in staat om het beheer en doorontwikkeling van apps over te nemen. Voor nieuwe apps adviseren wij vrijwel altijd Xamarin in te zetten. Lees hieronder meer over Xamarin.

React Native

Het ontwikkelen en functioneel gelijkwaardig houden van apps voor verschillende platformen zoals iOS, Android en Windows kan erg kostbaar zijn. Door te ontwikkelen met React Native is Gillz in staat om in één keer voor iOS en Android te ontwikkelen terwijl het resultaat een 100% native app is. Dit zorgt ervoor dat de snelheid en user experience van de app niet onderdoet voor een applicatie die specifiek ontwikkeld is voor een bepaald platform. De app gedraagt zich dus zoals u dat van een Android of een iOS app verwacht.

Mendix

Mendix is een model driven low code platform en wat ons betreft een onmisbaar onderdeel van een succesvolle digitale strategie. U wilt uw klant centraal zetten, uw concurrentie voorblijven door sneller te innoveren en time to market te verkorten. Mendix stelt u in staat om deze digitale transformatie realiteit te maken.

Low code development
Door business en IT samen te laten komen stelt het uw mensen in staat om disruptive ideeën snel in de markt te zetten. En dat zonder echt programmeren. Binnen Mendix stellen wij visuele applicatieonderdelen middels drag-and-drop functionaliteit samen. Deze modellen worden automatisch en razendsnel omgezet tot een applicatie. Deze snelheid stelt ons in staat om met Mendix het maximale uit uw oplossing te halen. Tot wel zes (!) keer sneller ontwikkelen.

PHP / Yii2

Frameworks – bijv. Yii2 – zijn niet meer weg te denken wanneer je een webapplicatie bouwt. Het versnelt ontwikkeling enorm omdat CRUD-opdrachten (Create, Read, Update, and Delete) ingebouwd zijn, het is schaalbaar, zorgt ervoor dat de code consistent is, minimaliseert herhalend werk en de beveiliging is voor een groot gedeelte al goed geregeld. Vandaag de dag is het niet meer de vraag óf je een framework gebruikt als meer wélk framework.

Yii2: MVC framework
Zoals de meeste frameworks is Yii2 gebaseerd op het MVC (model/view/controller) model. In tegenstelling tot veel andere frameworks heeft het zéér goede prestaties die het bijzonder geschikt maken voor het ontwikkelen van grootschalige webapplicaties. Het bevat daarnaast tal van opties, zoals een query builder, ActiveRecord voor relative en NoSQL databases, RESTful API en multi-level caching support. Daarnaast wordt het geroemd om zijn schaalbaarheid en wordt Yii2 gedragen door een grote community van ontwikkelaars.

Xamarin

Het ontwikkelen en functioneel gelijkwaardig houden van apps voor verschillende platformen zoals iOS, Android en Windows kan erg kostbaar zijn. Door te ontwikkelen met Xamarin is Gillz in staat om in één keer voor deze drie platformen te ontwikkelen terwijl het resultaat een 100% native app is. Dit zorgt ervoor dat de snelheid en user experience van de app niet onderdoet voor een applicatie die specifiek ontwikkeld is voor een bepaald platform. De app gedraagt zich dus zoals u dat van een Android of een iOS app verwacht.

Rogier Schippers - Technisch Directeur

Samen sparren?

Wilt u weten hoe onze technologie uw business verder helpt? Mail Rogier Schippers of bel 06 2390 24 25.