Tot wel 6x sneller ontwikkelen met behulp van Mendix
Mendix low code platform

Mendix low code development

De klant centraal stellen en de concurrentie voorblijven door sneller te innoveren en een korte time to market, dat is wat jouw bedrijf wil. Gillz begrijpt dit en biedt, door middel van Mendix, de handvaten om dit doel te kunnen bereiken. Mendix is een model-driven low-code platform en wat ons betreft een onmisbaar onderdeel van een succesvolle digitale strategie. Mendix stelt bedrijven in staat om sneller door te ontwikkelen en daarmee de digitale transformatie van jouw bedrijf realiteit te maken.

Wat is Low-code development eigenlijk?

Wanneer je aan het programmeren van applicaties denkt zie je waarschijnlijk het beeld van zwarte schermen met fluoriserende code voor je. Slimme techneuten die door middel van code ingenieuze software maken. Maar er bestaat ook een andere vorm van applicatieontwikkeling: low-code development. Hierbij wordt een applicatie ontwikkeld door middel van een grafisch interface (GUI). Je kan een het zien als een softwarepakket, net als Photoshop, die een gebruiker in staat stelt om een applicatie te ontwikkelen met behulp van blokkenschema’s en het slepen van elementen naar een canvas.

Deze manier van ontwikkelen heeft als voordeel dat concepten razendsnel ontwikkeld kunnen worden tot een applicatie en dat de maker van de applicatie geen programmeur hoeft te zijn. Ook mensen binnen jouw organisatie die niet kunnen programmeren zouden het kunnen leren. Met een beetje hulp, dat wel. Onze low-code specialisten zetten de applicatie op en zorgen voor een goede structuur, maar daarna zou het doorontwikkelen van de applicatie overgedragen kunnen worden. Zo wordt elk bedrijf een IT-bedrijf.

De voordelen van Mendix als low-code platform

Binnen Gillz gebruiken wij Mendix voor het maken van bedrijfsapplicaties en backend systemen. Mendix is de nummer één low-code development platform en ook nog eens afkomstig uit Nederland. Door gerenomeerde IT-bedrijven als Foster en Gartner wordt Mendix dan ook gezien als de leider binnen de low-code industrie . Wat Mendix voornamelijk onderscheid van haar concurrenten is dat het platform de gehele levenscycli van een applicatie geïntegreerd heeft, wat het ontwikkelen en voornamelijk doorontwikkelen van een applicatie bevorderd. De visie van Gillz om continu innoveren te stimuleren sluit dan ook feilloos aan op het gedachtengoed van Mendix.


Gartner Quadrant - Low-code platform Mendix 2019


Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw ideeen met hulp van Gillz te ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op. Samen met jou kijken onze specialisten naar de mogelijkheden om Mendix in te zetten voor jouw app. Low-code development toch niet de meest geschikte methode om jouw idee uit te werken? Geen probleem! Ons team bestaat naast low-code developers ook uit programmeurs die door middel van code hoogwaardige apps kunnen ontwikkelen.

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?
Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar +31 (0)6-184 886 98

Wellicht ook interessant: