Tot wel 6x sneller ontwikkelen met behulp van Mendix
Mendix low code platform

Mendix low code development

De klant centraal stellen en de concurrentie voorblijven door sneller te innoveren en een korte Time to Market, dat is wat jouw bedrijf wil. Gillz begrijpt dit en biedt, door middel van Mendix, de handvaten om dit doel te kunnen bereiken. Mendix is een model-driven Low Code platform en wat ons betreft een onmisbaar onderdeel van een succesvolle digitale strategie. Mendix stelt bedrijven in staat om sneller door te ontwikkelen en daarmee de digitale transformatie van jouw bedrijf realiteit te maken.

De kracht van Low Code

Mendix Low code development - Citizen development opleiding bij Gillz

Empower Medewerkers

Geef de regie aan jouw medewerkers. Dankzij Mendix Low Code kunnen medewerkers zelf hun eigen software, tools en procedures vormgeven met de voordelen van een rigide en betrouwbare IT-architectuur.

Data collection and analysis Manufacturing

Agile Development

Het Mendix platform omarmt Agile werken. Start met één applicatie en bouw vervolgens jullie IT-landschap uit. De mogelijkheden zijn oneindig. Het platform is makkelijk aanpasbaar, modulair en beschikt over revisiebeheer.

Modular Digital Manuals

Makkelijk Integreren

De Mendix community biedt al honderden widgets en integratiemogelijkheden out-of-the-box. Maar maatwerkkoppelingen maken met andere bedrijfssystemen is eenvoudig. API’s, SQL en OData.

Wat is Low Code development eigenlijk?

Wanneer je aan het programmeren van applicaties denkt zie je waarschijnlijk het beeld van zwarte schermen met fluoriserende code voor je. Slimme techneuten die door middel van code ingenieuze software maken. Maar er bestaat ook een andere vorm van applicatieontwikkeling: low-code development. Hierbij wordt een applicatie ontwikkeld door middel van een grafisch interface (GUI). Je kan een het zien als een softwarepakket, net als Photoshop, die een gebruiker in staat stelt om een applicatie te ontwikkelen met behulp van blokkenschema’s en het slepen van elementen naar een canvas.

Deze manier van ontwikkelen heeft als voordeel dat concepten razendsnel ontwikkeld kunnen worden tot een applicatie en dat de maker van de applicatie geen programmeur hoeft te zijn. Ook mensen binnen jouw organisatie die niet kunnen programmeren zouden het kunnen leren. Met een beetje hulp, dat wel. Onze low-code specialisten zetten de applicatie op en zorgen voor een goede structuur, maar daarna zou het doorontwikkelen van de applicatie overgedragen kunnen worden. Zo wordt elk bedrijf een IT-bedrijf.

Stel jouw Mendix vraag directPlan geheel vrijblijvend de Mendix Value Analysis in met één van onze experts
Bob vdP
Bob van der Panne
Bedrijfsanalist
Gratis Mendix Value Analysis
1
Reserveer analyse

Mendix, leider in Low Code

Gartner 2020 Magic Quadrant Low Code - Blue background

Gartner Magic Quadrant

"Mendix (a subsidiary of Siemens) is a Leader in this Magic Quadrant. The Mendix Platform, which offers no-code and low-code development tools based on a model-driven, cloud-native platform architecture. It has recently added Mendix Data Hub for low-code integration and two private cloud service options — Mendix Cloud Dedicated and Mendix for Private Cloud." - Gartner

De kracht van Mendix volgens Gartner is:

  • Product - Het Mendix platform biedt robuuste tools om software integraties, workflows automatisering en event logica te verwerken in jouw bedrijfsapplicaties.
  • Innovatie- De Mendix Data Hub maakt het mogelijk om data sneller te ontdekken en te gebruiken in bedrijfsprocessen.
  • Begrijpen van de mark - Mendix snapt de marktbehoefte en biedt twee ontwikkelomgevingen: (1) Mendix Studio voor Citizen Developers en (2) Mendix Studio Pro voor Mendix Developers.

Deze organisaties gingen jou voor

Waarom Mendix Low Code

Mendix Workflow Screenshot

Ontwikkelen vanuit het bedrijfsproces

Software moet perfect aansluiten op de werkwijze van jouw organisatie. Helaas is dat bij veel standaard softwarepakketten niet het geval. Bij Mendix wel! Mendix biedt gebruikers de mogelijkheid om een applicatie vanuit de Workflow te bouwen. Zo kan iedereen zijn of haar eigen werkprocessen optimaliseren en automatiseren.

Iedereen kan Mendix leren

Software ontwikkeling alleen weggelegd voor developers? Nee, zeker niet! Mendix biedt zowel een Low Code (Mendix Studio Pro) als een No Code (Mendix Studio) omgeving aan waardoor werkelijk waar al jouw medewerkers hun eigen applicaties kunnen ontwikkelen en aanpassen. Gillz helpt jullie hier graag bij!

Mendix Workflow Templates
Mendix Data Hub

Eenvoudig data hergebruiken

Data is de grondstof voor informatie en informatie de sleutel tot een succesvolle onderneming. Binnen het Mendix platform kunnen gebruikers data eenvoudig gebruiken en hergebruiken tussen applicaties. Mendix heeft daarvoor de Data Hub. Een catalogus met alle beschikbare data binnen jouw organisatie.

Modulair en Agile bouwen

Als het goed is groeien jouw bedrijfsappliciaties met jullie organisatie mee. De markt veranderd continue en jullie systemen moeten flexibel genoeg zijn om mee te bewegen. Bij veel standaard systemen of Excel sheets is dit niet het geval. Ze worden één keer ingericht en daarna durft niemand er meer aan te zitten. Gelukkig geldt dit niet voor Mendix applicaties. Alle apps zijn eenvoudig aan te passen en tools zoals de Mendix Sprintr maken het mogelijk om op een Agile manier de bedrijfsapplicaties door te ontwikkelen.

Agile en modulair werken met Mendix

Alles binnen één systeem: Mendix

Klantportalen

Klantportalen geven een enorme boost aan de relatie tussen jouw organisatie en jullie klanten. Geef klanten inzicht in de status van hun service of levering en archiveer klantvragen, aangeschafte producten en alles wat jullie maar willen.

Digitale facturering

Factureringen, pfff dat kost een tijd... Niet met onze Mendix module! Automatiseer jullie facturering eenvoudig en koppel het met klantportalen, inspecties tools en andere Mendix bedrijfsapplicaties.

Predictive maintenance

Monitor de slijtage, voorraad en levensduur van onderdelen. Koppel data uit onderhoud inspecties en real-time machine data voor nauwkeurige voorspellingen.

Interactieve handleidingen

Voor maak- en productiebedrijven zijn handleidingen enorm belangrijk. Het grootste probleem van handleidingen is dat ze lastig te onderhouden zijn en het gebruik te meten. Geen probleem voor de interactieve handleidingen app in Mendix!

Inspectie apps

Geef monteurs en inspecteurs het juiste gereedschap om hun werk te kunnen doen. Breng het onderhoud van machines eenvoudig in kaart door gebruik te maken van een inspectie app die overeen komt met jullie werkwijze.

Management dashboards

Maak de kritieke succesfactoren en KPIs van jullie organisatie eenvoudig inzichtelijk en door data uit de Mendix Data hub samen te brengen in een dashboard applicatie.