Groeit jouw bedrijf harder dan de software aan kan?
Versneld digitaliseren, Gillz helpt!

Versneld digitaliseren

Gaat jouw bedrijf sneller dan de huidige software aan kan? Geen probleem! Met maatwerk bedrijfsapplicaties kan jouw bedrijf weer verder groeien. Zo blijf je door versneld te digitaliseren de concurrentie een stap voor en speel je in op de veranderingen in de economie en maatschappij.

Software die meeschaalt met jouw ambitie

Een bedrijf heeft vaak een opeenstapeling van procedures en software die in de loop van tijd zo zijn gegroeid. Maar wanneer jouw bedrijf groeit of wanneer de bedrijfsambities toenemen, zijn deze procedures en applicaties vaak niet meer schaalbaar.

Gillz helpt bedrijven met het ontwikkelen en doorontwikkelen van intelligente bedrijfsapplicaties door kritisch naar de bestaande bedrijfsprocessen te kijken en advies te leveren hoe deze processen geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van een applicatie.

Ons advies is niet uitsluitend gericht op het herzien van interne processen. Vaak valt er grote winst te behalen door uw klanten betere digitale oplossingen te bieden, zoals het creëren van een gebruiksvriendelijke mobile app of door het slim inzetten van online marketing.

De techniek die bij jouw groeiambitie past

Binnen Gillz gebruiken wij twee methoden om bedrijfsapplicaties en mobile apps te kunnen ontwikkelen: low-code en traditionele development. Beide methoden hebben hun eigen kracht. Vandaar dat wij altijd samen met jou kijken wat het beste past bij de organisatie.


Mendix low code platform


Wat is low-code?

Bij low-code wordt een applicatie ontwikkeld door middel van een grafisch interface (GUI). Je kan een het zien als een softwarepakket, net als Photoshop, die een gebruiker in staat stelt om een applicatie te ontwikkelen met behulp van blokkenschema’s en het slepen van elementen naar een canvas.

Een groot voordeel van low-code is dat bedrijfsapplicaties enorm snel ontwikkeld kunnen worden. Soms al binnen enkele dagen. Een ander voordeel van low-code is dat we gemakkelijk jouw medewerkers kunnen opleiden tot citizen developer. Een populaire term voor “gewone” mensen die middels low-code zelf hun bedrijfsapplicaties kunnen doorontwikkelen!

Binnen Gillz maken wij gebruik van Mendix voor het maken van bedrijfsapplicaties en backend systemen. Mendix is de nummer één low-code development platform en ook nog eens afkomstig uit Nederland. Door gerenomeerde IT-bedrijven als Foster en Gartner wordt Mendix dan ook gezien als de leider binnen de low-code industrie ..


Gartner Quadrant - Low-code platform Mendix 2019


Wat is traditionele development?

Een andere ontwikkelmethode die we binnen Gillz gebruiken is traditionele development. Wij hebben een team van ervaren fullstack en mobile developers zitten die middels het programmeren applicaties kunnen maken.

Onze stack, de programmeertalen en frameworks die wij gebruiken, zijn gebaseerd op de populaire taal: JavaScript. Voor het ontwikkelen van onze mobile apps, websites en backend systemen gebruiken wij voornamelijk de drie JavaScript frameworks React, React Native en NestJS. Daarnaast hebben onze developers ook ervaring met PHP, Java en andere talen mocht dit nodig zijn.

Kom direct in actie

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw ideeën met hulp van Gillz te ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op. Samen met jou kijken onze specialisten naar de mogelijkheden. Vraag direct naar de mogelijkheden bij onze specialisten door te mailen naar: b.vanderpanne@gillz.nl, te bellen naar 0172 – 785 464 of een chat bericht te starten. Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen