Werken bij Gillz betekent werken met vakspecialisten

Elke dag zijn we bezig met het bouwen van intelligente (web)applicaties en inspireren we onze klanten met gave nieuwe ideeën. Daarvoor zoeken wij collega's; talenten die willen ontwikkelen, die elkaar uitdagen en Gillz laten groeien. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en naar wat ons dagelijks drijft? Dan ben jij hier op de juiste plek.

  • Business Accelerators

  • Low-code

  • Stages

  • Development

Kies een categorie
Winnaars van de hackathon
Kerst bij Gillz
Mendix certificering
BBQ bij Gillz
Firebase meetup bij Gillz

Werken bij Gillz: meer dan een baan

Werken bij Gillz betekent werken met vakspecialisten en gave webapplicaties bouwen. Maar uiteraard is dat niet het enige.

Persoonlijke ontwikkeling met een plan

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Hackathon Friday

Kennis delen staat voorop bij Gillz. Elke laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Het team verzint zelf een toepassing of een te verkennen innovatie en bouwen dit met zijn allen in één dag. En om vier uur is het bier uur!

Lunch en ontspanning

Dagelijks genieten we met z’n allen van een door Gillz verzorgde lunch. Op maandag tosti’s en op vrijdag-snackdag bestellen we de lunch. Na de lunch of tussen de bedrijven door ontspannen we met een potje poolen. Misschien sta jij aan het einde van je stage wel bovenaan het klassement!

Gevarieerd werk

Bij Gillz werk je aan verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Sommige projecten worden uitgevoerd op ons kantoor in Alphen aan den Rijn en andere projecten worden gedaan op locatie bij de klant. We werken voor zowel grote als kleinere organisaties.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Onze salarissen zijn marktconform en worden bepaald op basis van je functie, kennisniveau en ervaring.

Krachtige laptop

Een vakman kan naturlijk niet zonder tools. Onze medewerkers krijgen bij indiensttreding een zeer krachtige laptop in bruikleen die je op kantoor op mininaal twee monitoren kunt aansluiten.

Flexibiliteit

Of je nu wat langer door wilt slapen, of dat je juist lekker op tijd naar huis wilt; bij Gillz kan het allebei. We starten bij ons tussen 07.30 uur en 10.00 uur.

Mobiliteitsvergoeding / Lease-auto

We bieden standaard een volledige vergoeding van de zakelijke reiskosten (inclusief woon-werk verkeer). Voor functies waar je veel voor moet reizen behoort een lease-auto tot de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Grote jongens

We werken voor grote klanten zoals Rijkswaterstaat, Mediq, Qmusic, Wolters Kluwer en DPG Media.