Werken bij Gillz

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Al jaren werken wij voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende bedrijfstakken.

Daarnaast zijn we technisch partner voor een aantal creatieve bureaus. Neem voor een greep uit door ons uitgevoerde projecten eens een kijkje bij onze cases.

Als klein bedrijf zijn we snel, flexibel en altijd de partner die meedenkt met de klant. Genoeg ruimte om dus jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht te laten komen.

Hulp bij stage

Vacatures

Wil jij werken bij een jong en groeiend IT bedrijf dat online oplossingen ontwikkelt waar je wat aan hebt? Vind jij het gaaf om voor bekende merken als Qmusic, Philips, Sanofi te werken of juist mee te werken aan opdrachten voor wellicht wel de nieuwe Uber?  Dan is werken bij Gillz iets voor jou. Bekijk snel onze openstaande vacatures:

Waarom werken bij Gillz

Zijn uitdagende en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een groeiende organisatie nog niet genoeg reden om te werken bij Gillz? Dan zijn dit misschien de dingen die je echt over de streep trekken!

  • Kennis delen staat voorop bij Gillz. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Gezamenlijk bedenken en ontwikkelen we een applicatie in één dag.
  • Iedere dag een gezamenlijke lunch met op maandag tosti’s en op vrijdag snackdag. En op vrijdag is het om vier uur tijd voor bier uur!
  • Na de lunch nog even ontspannen? Dat kan met een potje pool tegen een van je collega’s. En misschien sta jij binnen no time bovenaan in het klassement.

Vragen over werken bij Gillz?

Bel of mail direct Bart met al je vragen over werken bij Gillz.

Mail Bart
  • Solliciteer direct

    Solliciteer direct voor een uitdagende werkplek bij Gillz. Vul je gegevens in en upload je CV.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.