Werken bij Gillz betekent
werken met vakspecialisten

Gillz staat voor innovatieve oplossing. Daarom worden we steeds vaker gevraagd en om deze groei aan te kunnen hebben wij jouw talent nodig! Wij hebben uitdagende en afwisselende vacatures in een organisatie vol enthousiaste en ambitieuze ontwikkelaars.

Werken bij Gillz betekent werken met vakspecialisten en intelligente webapplicaties bouwen die een geweldige ervaring achterlaten bij de gebruiker. Ben jij het talent dat wij zoeken? Bekijk onze vacatures en wat wij jouw te bieden hebben.

App- en webdevelopers
App- en webdevelopers

Gillz heeft voor ervaren developers mooie uitdagingen en voor aankomend talent is er een speciaal ontwikkeld traineeship. Als developer maak je deel uit van een team dat werkt aan grote, complexe projecten. Samen met onze senior developers ontwikkel jij applicaties maar vooral jezelf!

Traineeship Mendix Business Consultant
Fullstack/javascript developer
Continuity manager/software support

Sales & Marketing
Sales & Marketing

Krijg jij een kick van binnen komen bij een nieuwe klant? Of ken jij de laatste trends op het gebied van marketing automation? Heb jij net als ons ook de ambitie om snel te blijven groeien door het toepassen van de nieuwste technieken, voor ons zelf en onze klanten, reageer dan vandaag nog op één van onderstaande vacatures.

Content Marketeer/Copywriter

Stages bij Gillz
Stages bij Gillz

Bij Gillz werken we graag samen met stagiars. Stagiairs zijn een belangrijke bron van kennis en het is ons er aan gelegen jou in deze periode te laten ontwikkelen tot volwaardig ontwikkelaar. Wist je dat 80% van de ontwikkelaars ooit als stagiair bij ons zijn begonnen?

HBO Business IT & Management
HBO Informatica
HBO Marketing, Communicatie & Sales
HBO Multimedia design
MBO Applicatie- & mediaontwikkelaar (niv. 4)

Werken bij Gillz: meer dan een baan

Werken bij Gillz betekent werken met vakspecialisten en gave
webapplicaties bouwen. Maar uiteraard is dat niet het enige.

Persoonlijke ontwikkeling met een plan
Persoonlijke ontwikkeling met een plan

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Hackathon Friday
Hackathon Friday

Kennis delen staat voorop bij Gillz. Elke laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Het team verzint zelf een toepassing of een te verkennen innovatie en bouwen dit met zijn allen in één dag. En om vier uur is het bier uur!

Lunch en ontspanning
Lunch en ontspanning

Dagelijks genieten we met z’n allen van een door Gillz verzorgde lunch. Op maandag tosti’s en op vrijdag-snackdag bestellen we de lunch. Na de lunch of tussen de bedrijven door ontspannen we met een potje poolen. Misschien sta jij aan het einde van je stage wel bovenaan het klassement!

Gevarieerd werk
Gevarieerd werk

Bij Gillz werk je aan verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Sommige projecten worden uitgevoerd op ons kantoor in Alphen aan den Rijn en andere projecten worden gedaan op locatie bij de klant. We werken voor zowel grote als kleinere organisaties.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Onze salarissen zijn marktconform en worden bepaald op basis van je functie, kennisniveau en ervaring.

Krachtige laptop

Een vakman kan naturlijk niet zonder tools. Onze medewerkers krijgen bij indiensttreding een zeer krachtige laptop in bruikleen die je op kantoor op mininaal twee monitoren kunt aansluiten.

Flexibiliteit

Of je nu wat langer door wilt slapen, of dat je juist lekker op tijd naar huis wilt; bij Gillz kan het allebei. We starten bij ons tussen 07.30 uur en 10.00 uur.

Mobiliteitsvergoeding / Lease-auto

We bieden standaard een volledige vergoeding van de zakelijke reiskosten (inclusief woon-werk verkeer). Voor functies waar je veel voor moet reizen behoort een lease-auto tot de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Grote jongens

We werken voor grote klanten zoals Rijkswaterstaat, Mediq, Qmusic, Wolters Kluwer en De Persgroep.

Full-stack/JavaScript developer

Ben jij onze nieuwe collega die innovatieve en robuuste technologieën kent en samen met ons cutting edge applicaties gaat neerzetten? Dan ben jij de developer die wij zoeken!

Je hebt een afgeronde hbo/wo studie Informatica / Business IT & Management of gelijkwaardig.

Je hebt een sterke voorkeur voor javascript frameworks als NodeJS en je bent altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Wij geloven in onze mensen; plannen en klantcontact doen we samen. We ondersteunen je met trainingen en kennissessies.

Bekijk de vacature

Traineeship Mendix Business Consultant

Heb jij een passie voor IT en business en ben jij onlangs afgestudeerd op hbo- of wo-niveau in een informatica of een business richting? Dan leiden wij jou op tot Mendix-consultant.

Je hebt een afgeronde hbo/wo studie in een IT en/of businessrichting en aantoonbare affiniteit met IT en bedrijfskunde

Je bent in staat en hebt de ambitie om je te verdiepen in bedrijfsprocessen en deze te optimaliseren met behulp van IT-tools.

Je bent een doorzetter, neemt het initiatief en hebt een enorme passie voor het maken van cutting-edge webapplicaties.

Bekijk de vacature

Continuity manager / software support developer

Als continuity manager ben je onderdeel van het development team. De combinatie klantcontact en IT maken jouw dag! Je hebt een uitdagende en centrale rol binnen de organisatie.

Je hebt een afgeronde mbo opleiding Applicatieontwikkelaar of gelijkwaardig.

Je hebt een sterke voorkeur voor de combinatie van IT en klantcontact en jouw prioriteit is dat de innovatieve applicaties van onze klanten altijd beschikbaar zijn en continu worden verbeterd.

Naast een baan met mooie verantwoordelijkheden en vrijheid en autonomie om ownership te nemen bieden we uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Bekijk de vacature