Junior Business Developer(40u)

Gillz heeft een ambitie; de beste (technische) oplossingen voor klanten realiseren. Oplossingen die een positieve impact hebben op alle betrokkenen – gemaakt met lef! Wij zijn pas succesvol als de klant dat ook is. En wij hebben jouw nodig in de rol als Junior Sales Executive om dat aan de rest van de wereld te vertellen.

Over de baan
icons8-Graduation Cap (3)

Als Junior Business Developer ben je verantwoordelijk voor de groei bij Gillz door nieuwe klanten te vinden en onze digitale services aan hen te verkopen. Het is jouw taak om prospects te benaderen, te adviseren en deals te sluiten. Je leert feilloos in te spelen op de behoefte van de klant en krijgt de verantwoordelijkheid voor het gehele sales traject van a tot z. Dagelijks zul je je bezighouden met telefonische aquisitie, het opvolgen van leads, versturen van offertes en geregeld ga je op afspraak bij de klant. Naast een database met leads die wij beschikbaar stellen zul je continu pro-actief op zoek gaan naar nieuwe prospects en samenwerkingen. Hierbij ondersteunen wij met digitale data gedreven tools. Dit alles gekoppeld aan de nodige trainingen en begeleiding, waardoor je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie we zoeken
icons8-Name Tag (2)

Onze wensen, jouw skills

 • Je hebt een winners mentaliteit en durft over te gaan tot actie;
 • Een ondernemend karakter;
 • HBO+ werk- en denkniveau en tenminste 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekend in de Nederlandse taal.
Werken bij Gillz
icons8-Thumbs Up

Wat krijg je bij ons?

 

 • Afwisseling, vrijheid & mooie verantwoordelijkheden;
 • Een jong, gezellig en informeel team van professionals;
 • Elk jaar een persoonlijk ontwikkelplan zodat je je blijft ontplooien incl. opleidingsbudget;
 • Een nieuwe telefoon & laptop naar keuze;
 • Elke dag een verzorgde lunch;
 • Elke maand vers geld op je bankrekening (marktconform);
 • Een mooie, open kantoorruimte met plek voor ontspanning in de gameroom of poolruimte.
 • Interesse?

  Vul je gegevens in en wij nemen contact op.

Denise Pet, Recruiter bij Gillz

Kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Denise Pet of gebruik het formulier. Voor vragen bel Denise op 0172 – 785 464. Wij maken graag kennis!
Recruiters: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over Gillz

Technische club

Wij zijn een organisatie die men vaak typisch aanduidt als technische club. Een club talentvolle ontwikkelaars met één visie: inspirerende applicaties bouwen die de business van de klant verder helpt.

Open werkplek

Elke dag lunchen we met zijn allen die Gillz verzorgt. Op maandag tosti’s en op vrijdag-snackdag bestellen we de lunch. Na de lunch of tussen de bedrijven door ontspannen we altijd met een potje poolen.

Grote jongens

We werken voor grote klanten zoals Rijkswaterstaat, Mediq, Qmusic, Wolters Kluwer en De Persgroep.

Salaris

Onze salarissen zijn marktconform en worden bepaald op basis van je functie, kennisniveau en ervaring.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Flexibiliteit

Of je nu wat langer door wilt slapen, of dat je juist lekker op tijd naar huis wilt; bij Gillz kan het allebei. We starten bij ons tussen 07.30 uur en 10.00 uur.