Stage lopen bij Gillz

Stage bij Gillz

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Al jaren werken wij voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende bedrijfstakken.

Daarnaast zijn we technisch partner voor een aantal creatieve bureaus. Neem voor een greep uit door ons uitgevoerde projecten eens een kijkje bij onze cases.

Als klein bedrijf zijn we snel, flexibel en altijd de partner die meedenkt met de klant. Genoeg ruimte om dus jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht te laten komen.

Hulp bij stage

Stagevacatures

Wil jij echte werkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf? Zoek je een uitdagende, afwisselende en leerzame stage in een klein en hecht team? Dan is een stage bij Gillz iets voor jou. Jaarlijks hebben we plek voor meerdere enthousiaste stagiairs die starten in onze stage bootcamp en daarna graag in de praktijk meedraaien voor bekende klanten.

Hieronder een overzicht van de openstaande stages:

Waarom stage lopen bij Gillz

Zijn uitdagende en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een groeiende organisatie nog niet genoeg reden om stage te lopen bij Gillz? Dan zijn dit misschien de dingen die je echt over de streep trekken!

 

  • Iedere stagiair heeft uitzicht op een baan na de stageperiode. Wist je dat bij Gillz alle ontwikkelaars ooit als stagiair bij ons zijn begonnen?
  • Kennis delen staat voorop bij Gillz. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Gezamenlijk bedenken en ontwikkelen we een applicatie in één dag.
  • Iedere dag een gezamenlijke lunch met op maandag tosti’s en op vrijdag snackdag. En op vrijdag is het om vier uur tijd voor bier uur!
  • Na de lunch nog even ontspannen? Dat kan met een potje pool tegen een van je collega’s. En misschien sta jij wel bovenaan het klassement aan het eind van je stage.
Vince Goudriaan Product Owner

Vragen over onze stage bootcamp?

Bel of mail direct Koen met al je vragen over stages bij Gillz.

Mail Koen
  • Solliciteer direct

    Solliciteer direct voor een stage bij Gillz. Vul je gegevens in en upload je CV.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.