Stage business IT & management

Een interessante opdracht op het snijvlak van business en techniek. Dat is waar het om gaat binnen deze opdracht.

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Al jaren werken wij voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende bedrijfstakken.

Daarnaast zijn we technisch partner voor een aantal creatieve bureaus. Neem voor een greep uit door ons uitgevoerde projecten eens een kijkje bij onze cases.

Hulp bij stage

Stage Business IT & Management

Als Stagiair HBO Business IT & Management ga je samen met ons team van programmeurs aan de slag met een (deel)opdracht voor een klant van Gillz. Hierbij gaat het om het inzetten van ICT voor het oplossen van het probleem of vraagstuk van de klant. Je voornaamste werkzaamheden zullen zijn het analyseren van het probleem en het uitwerken van de ICT oplossing in Mendix.

Hierbij heb je veel contact met de klant om de complete vraagstelling helder te krijgen. Bij Gillz werken we agile volgens de scrum methode. Zo behouden we overzicht en komen we snel tot een goed resultaat.

Hieronder een opdracht waarmee je aan de slag kan.

 • Chatbot selectie en implementatie voor klant

Bedrijven voelen dat ze ‘er iets mee moeten’. De technologie gaat dan voor de toepassing. Het soort bot dat je kiest moet aansluiten bij de service of de oplossing die je wilt bieden.

Deze bots worden namelijk meer en meer ingezet als gebruiksinterface. Ze kunnen gebruikers onmiddellijk feedback geven. Bovendien kunnen ze dankzij Natural Language Processing en machine learning een gebruiksvriendelijke toegang tot vaak complexe en ingewikkelde applicaties bieden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het creëren van een bot. Afhankelijk van de doelgroep en het soort taken dat je de bot wilt laten uitvoeren, maak je een keuze voor een bepaald platform en het soort chatbot. Precies zoals je dat bij andere soorten media en content zou doen.

In deze opdracht ga je verschillende technologieën en platformen onderzoeken en nadien de beste kiezen voor de klant.

Jij bent op zoek naar kennis en ervaring over…

 • natural language processing diensten
 • chatbot frameworks
 • hoe je dialogen voor chatbots kan ontwerpen

Wat vragen we van je?

Als Stagiair HBO Business IT & Management ben je een resultaatgerichte doener en heb je plezier en ervaring in het bouwen van ICT oplossingen. Daarnaast kun je goed samenwerken in een team, ben je ook in staat om zelfstandig te werken en heb je aantoonbare ervaring in het programmeren van websites met gekoppelde database.

Waarom stage lopen bij Gillz

Zijn uitdagende en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een groeiende organisatie nog niet genoeg reden om stage te lopen bij Gillz? Dan zijn dit misschien de dingen die je echt over de streep trekken!

 • Kennis delen staat voorop bij Gillz. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Gezamenlijk bedenken en ontwikkelen we een applicatie in één dag.
 • Iedere dag een gezamenlijke lunch met op maandag tosti’s en op vrijdag snackdag. En op vrijdag is het om vier uur tijd voor bier uur!
 • Na de lunch nog even ontspannen? Dat kan met een potje pool tegen een van je collega’s. En misschien sta jij wel bovenaan het klassement aan het eind van je stage.
 • Solliciteer direct

  Solliciteer direct voor een stage bij Gillz. Vul je gegevens in en upload je CV.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.
Denise Pet, Recruiter bij Gillz

Vragen over deze stage bij Gillz?

Bel of mail direct Denise met al je vragen over stages bij Gillz.

Mail Denise