Stagiair HBO Informatica

Stagiair HBO Informatica

Het ontwikkelen van innovatieve webapplicaties en daarmee complexe problemen van klanten oplossen. Dat is wat centraal staat tijdens deze stage Informatica. Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Al jaren werken wij voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende bedrijfstakken. Daarnaast zijn we technisch partner voor een aantal creatieve bureaus. Neem voor een greep uit door ons uitgevoerde projecten eens een kijkje bij onze cases.

Over de baan

Voorbeelden van opdrachten

Ontwikkelen van een generatieve chatbot – de meerwaarde van data

Op zoek naar een leuke en leerzame stageopdracht waarbij je bezig gaat zijn met onder andere Machine Learning? Zoek dan niet verder!

Durf jij…

…een chatbot ontwikkelen voor een van onze klanten? Of een bestaande chatbot nog slimmer maken? We denken dit te kunnen doen door allerlei (vrij) beschikbare content/data-bronnen te gebruiken. Door deze bronnen slim te combineren en vervolgens met NLP en Machine learning technieken verbanden te leggen en betekenissen toe te kennen willen we de bot de wereld beter laten ‘begrijpen’.

De generatieve aanpak is complexer om te maken en geeft minder controle over de antwoorden, maar heeft wel de potentie om een beter antwoord te geven.

Deze opdracht bestaat uit het onderzoeken van de toegevoegde waarde die een generatieve chatbot kan hebben voor onze klanten.

Een slimme chatbot is de som van een goed algoritme (a.i.) en een goede database waarop het algoritme kan trainen (machine learning).

Back-end development

Ben jij een HBO-student in een ICT-richting, gedreven en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan is Gillz misschien wel de plek voor jou. Naast het lopen van stage is er voldoende begeleiding en vrijheid om jouw (afstudeer) opdracht vorm te geven. Als Developer bij Gillz ontwikkel je verschillende applicaties en websites. De applicaties worden ontwikkeld in bijvoorbeeld NodeJS.  De applicaties worden gerealiseerd uit diverse bronnen zoals Microservices, Rest Api’s en Soap-services. Je werkt regelmatig in multidisciplinaire teams waar je nauw samenwerkt met Front-end Developers en UX Designers. Je zal altijd begeleid worden door een Senior Developer, waar jij al je vragen kwijt kunt en bovendien steeds blijft leren.

Wil jij graag uitgroeien tot een volwaardig junior developer, twijfel dan niet langer en solliciteer direct en wie weet werk jij binnenkort achter de schermen mee aan de projecten van de mooie klanten van Gillz!

Stel je vraag hier!


Onze wensen, jouw skills

Echte ervaring opdoen

Echte ervaring opdoen, dat is waar het om gaat binnen deze (afstudeer)stage. Voor jou als student de ideale mogelijkheid om een interessante stage-opdracht uit te voeren voor een van de klanten van Gillz.

Tijdens je stage ga ja samen met ons team van programmeurs aan de slag met een (deel)opdracht voor een klant van Gillz. Zelfstandig, maar met ondersteuning van je collega’s, werk je aan het opzetten en ontwikkelen van een innovatieve applicatie voor web, iOS en/of Android. Hiermee los je complexe problemen op met robuuste, efficiënte en herbruikbare code.

Wat vragen we van je?

Je bent een resultaatgerichte doener en heb plezier en ervaring in het bouwen van ICT oplossingen. Daarnaast kun je goed samenwerken in een team, ben je ook in staat om zelfstandig te werken en heb je aantoonbare ervaring met het programmeren van websites met gekoppelde database.

Stage bij Gillz

Waarom stage lopen bij Gillz

Zijn uitdagende en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een groeiende organisatie nog niet genoeg reden om stage te lopen bij Gillz? Dan zijn dit misschien de dingen die je echt over de streep trekken!

  • Kennis delen staat voorop bij Gillz. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Gezamenlijk bedenken en ontwikkelen we een applicatie in één dag.
  • Iedere dag een gezamenlijke lunch met op maandag tosti’s en op vrijdag snackdag. En op vrijdag is het om vier uur tijd voor bier uur!
  • Na de lunch nog even ontspannen? Dat kan met een potje pool tegen een van je collega’s. En misschien sta jij wel bovenaan het klassement aan het eind van je stage.

Solliciteer direct!

Motivatie*
Formaat: PDF
CV*
Formaat: PDF
Verstuur mijn sollicitatie
Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Neem dan contact op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Bart
Bart Evers
Business Unit Manager
Nog vragen voordat je solliciteert?
1
Versturen