Stagiair MBO Applicatie- & mediaontwikkelaar (niveau 4)
Stagiair MBO Applicatie- & mediaontwikkelaar (niveau 4)

Stagiair MBO Applicatie- & mediaontwikkelaar (niveau 4)

Zit jij in het 1e of 2e jaar van je opleiding en zoek je een stage? Misschien is een stage bij Gillz dan iets voor jou. Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Al jaren werken wij voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende bedrijfstakken. Daarnaast zijn we technisch partner voor een aantal creatieve bureaus. Neem voor een greep uit door ons uitgevoerde projecten eens een kijkje bij onze cases. Als klein bedrijf zijn we snel, flexibel en altijd de partner die meedenkt met de klant. Genoeg ruimte dus om jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht te laten komen.

Over de baan

Gillz stage bootcamp

Wil jij echte werkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf? Zoek je een uitdagende, afwisselende en leerzame stage in een klein en hecht team? Dan is een stage bij Gillz iets voor jou. Jaarlijks hebben we plek voor meerdere enthousiaste stagiairs die starten in onze stage bootcamp en daarna graag in de praktijk meedraaien voor bekende klanten. Tijdens je stage ga je binnen ons team van programmeurs aan de slag met (deel)opdrachten voor klanten van Gillz. Afhankelijk van inzet en ervaring zul je dit doen onder begeleiding van je collega's. Kortom, leuke opdrachten, ervaren collega's en diverse klanten. De ideale omgeving voor een leerzame stage waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.
Wat ga je doen bij Gillz?

Onze wensen, jouw skills

Stage front-end development

Durf jij… ….vanaf scratch mee te denken over het bouwen of rebuilden van platforms? Als front-end stagiair draai je als volwaardig en onmisbaar lid mee in de projectteams. We werken met HTML5, CSS, ES6, AngularJS, React, PHP en GIT. Je hoeft ze nog niet allemaal vloeiend te kunnen coden, maar het is wel lekker als een aantal van deze termen je niet vreemd zijn. Uiteraard moet je technisch tip-top in orde zijn, maar er komt meer bij kijken: onze front-enders moeten een groot gevoel voor design en user experience hebben. De stage start in februari 2019, en je werkt in Alphen aan den Rijn. Je zit in het derde jaar van je studie, bent secuur, werkt nauwkeurig en hebt passie voor code.
Jouw skills en onze wensen

Werken bij Gillz

Waarom stage lopen bij Gillz

Zijn uitdagende en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een groeiende organisatie nog niet genoeg reden om stage te lopen bij Gillz? Dan zijn dit misschien de dingen die je echt over de streep trekken!  
  • Iedere stagiair heeft uitzicht op een baan na de stageperiode. Wist je dat bij Gillz 80% van de ontwikkelaars ooit als stagiair bij ons zijn begonnen?
  • Kennis delen staat voorop bij Gillz. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Gezamenlijk bedenken en ontwikkelen we een applicatie in één dag.
  • Iedere dag een gezamenlijke lunch met op maandag tosti’s en op vrijdag snackdag. En op vrijdag is het om vier uur tijd voor bier uur!
  • Na de lunch nog even ontspannen? Dat kan met een potje pool tegen een van je collega’s. En misschien sta jij wel bovenaan het klassement aan het eind van je stage.
Werken bij Gillz!

Ik solliciteer voor:

Stagiair MBO Applicatie- & mediaontwikkelaar

Geen gekozen bestand
Geen gekozen bestand

Ga je ermee akkoord dat wij de bovenstaande gegevens opslaan?
Lees hier de voorwaarden

Versturen
Denise Pet - Recruiter bij gillz
Nog vragen voordat je solliciteert?

Mail Denise Pet
Of bel naar +31172785464

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.