Stagiair UX design
Stagiair UX design

Stagiair UX design

Zit jij in het 3e of 4e jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een stage? Dan is een stage bij Gillz misschien iets voor jou. Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Al jaren werken wij voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende bedrijfstakken. Daarnaast zijn we technisch partner voor een aantal creatieve bureaus. Neem voor een greep uit door ons uitgevoerde projecten eens een kijkje bij onze cases. Als klein bedrijf zijn we snel, flexibel en altijd de partner die meedenkt met de klant. Genoeg ruimte dus om jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht te laten komen.

Over de baan

Gillz stage bootcamp

Wil jij echte werkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf? Zoek je een uitdagende, afwisselende en leerzame stage in een klein en hecht team? Dan is een stage bij Gillz iets voor jou. Jaarlijks hebben we plek voor meerdere enthousiaste stagiairs die starten in onze stage bootcamp en daarna graag in de praktijk meedraaien voor bekende klanten. Tijdens je stage ga je binnen ons team van programmeurs aan de slag met (deel)opdrachten voor klanten van Gillz. Afhankelijk van inzet en ervaring zul je dit doen onder begeleiding van je collega’s. Kortom, leuke opdrachten, ervaren collega’s en diverse klanten. De ideale omgeving voor een leerzame stage waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.

UX design opdracht

Als UX stagiair zijn user-centered design, responsive en adaptive design en conversie optimalisatie je focuspunten. Je vertaalt wensen en doelstellingen van klanten naar gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke interactieontwerpen of prototypes. En je ondersteunt bij het testen van de usability.
Wat ga je doen bij Gillz?

Onze wensen, jouw skills

Je zit in het derde of vierde jaar van je studie, kunt goed schetsen, wireframen en prototypen, hebt veel gevoel voor gebruiksvriendelijkheid en affiniteit met HTML. Rommelen/spelen in de FE code om je UX design tot leven te brengen is voor jou vanzelfsprekend. Met Omnigraffle, Sketch of vergelijkbare software kun je zó aan de slag, van user-centered design weet je al veel en ook de basis werkzaamheden/tools van visual design zijn je niet vreemd.

Wat vragen we van je?

Je bent een enthousiaste (beginnende) ICT professional die graag echte werkervaring op wil doen. Daarnaast kun je goed samenwerken maar kun je ook zelfstandig werken en op zoek gaan naar oplossingen. Belangrijke kernwoorden:

  • Enthousiast
  • Creatief
  • Leergierig
  • Ervaring met Photoshop, Wordpress & HTML / CSS
  • Oplossingsgericht
  • Proactieve houding
  • Brede interesse

Jouw skills en onze wensen

Werken bij Gillz

Waarom stage lopen bij Gillz

Zijn uitdagende en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een groeiende organisatie nog niet genoeg reden om stage te lopen bij Gillz? Dan zijn dit misschien de dingen die je echt over de streep trekken!
  • Kennis delen staat voorop bij Gillz. Iedere laatste vrijdag van de maand is het Hackathon Friday. Gezamenlijk bedenken en ontwikkelen we een applicatie in één dag.
  • Iedere dag een gezamenlijke lunch met op maandag tosti’s en op vrijdag snackdag. En op vrijdag is het om vier uur tijd voor bier uur!
  • Na de lunch nog even ontspannen? Dat kan met een potje pool tegen een van je collega’s. En misschien sta jij wel bovenaan het klassement aan het eind van je stage.
Werken bij Gillz!

Ik solliciteer voor:

Stagiair UX design

Geen gekozen bestand
Geen gekozen bestand

Ga je ermee akkoord dat wij de bovenstaande gegevens opslaan?
Lees hier de voorwaarden

Versturen
Denise Pet - Recruiter bij gillz
Nog vragen voordat je solliciteert?

Mail Denise Pet
Of bel naar +31172785464

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.