Agile samenwerken aan software

We breiden ons team uit en zijn op zoek naar 6 Jr. Mendix Business Consultants

| minder coderen, meer modelleren | €2500,- €2800,- | met een technische blik bouwen aan applicaties |

Het Mendix platform groeit hard en de vraag naar Mendix specialisten neemt toe. 

Als Junior Mendix Developer (traineeship mendix business consultant)ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software en applicaties voor klanten van Gillz. Ontwikkelen doe je met behulp van het (‘low-code’) applicatieontwikkeling-platform Mendix. Om Mendix te leren hoef je niet over uitgebreide technische kennis te beschikken; het is toegankelijk omdat je met visuele bouwstenen software ontwikkelt. Door de flexibiliteit van het platform kun je snel aanpassingen doorvoeren. Daarom heb je veel contact met de klant en blijft het dus juist niet bij alleen het uitvoerende werk.

Bij Gillz werken we graag aan ‘business core or business critical’ applicaties. Hierin komt jouw scherpe blik van toepassing. Door slim om te gaan met beschikbare tijd binnen een sprint, zo veel mogelijk waarde voor de klant creëren. Je werkt direct voor de klant in kleine teams; samen bedenken en maken jullie oplossingen op maat die resultaat opleveren.

Traineeship
icons8-Graduation Cap (3)

Traineeship Mendix business consultant

Een opleiding op maat – start september  2019

Van Rapid mendix developer naar Advanced naar Expert

We leiden jou op tot Advanced Mendix Consultant. We starten met een opleiding van 8 weken waarin in de eerste 3 weken onderwerpen aan bod komen zoals, Agile, Scrum, requirements analyse, user-stories, modelleren van gegevens, databases/SQL, REST, SOAP, etc. Je wordt vanaf de start begeleid door een senior Mendix Consultant. Met daarnaast een team van ervaren mendix consultants en mobile deverlopers.

Vanaf dag 1 ga je aan de slag met het Mendix Platform via de Mendix Introduction Course. Hierin krijg je tools aangereikt  die je nodig hebt om te beginnen met het bouwen van web en mobiele applicaties. De laatste twee weken werk je zelfstandig aan een eindopdracht waarin jij laat zien wat je geleerd hebt. Aan jou de eer om ons te verrassen! Na 8 weken ga je aan de slag voor een van onze opdrachtgevers. Na ongeveer een half jaar ben jij klaar voor het Mendix Advanced examen.

Over Mendix
mx

Waarom kiezen voor low code? 

Het Mendix platform groeit hard en de vraag naar Mendix specialisten neemt toe. Bedrijven hebben hulp nodig bij digitale transformatie.

Low-code developing is de toekomst! Gartner voorspelt dat 50 procent van alle bedrijven in 2020 hun applicaties op deze manier laten ontwikkelen. Daarom zetten wij vol in op het door analisten als leidend aangeduide platform Mendix.

 Hier kun je lezen waarom low code de toekomst heeft.

Getting Started - Mendix App Platform Overview

Over de baan
icons8-Name Tag (2)

Wij zoeken digital natives die willen leren obv learn by doing. Met jouw kennis en enthousiasme wil jij bedrijven helpen bij de digitale transformatie die ze doormaken. Jij hebt de drive om het beste product te leveren; een product waar je trots op bent en wat je zelf wilt gebruiken.

Wat neem je mee?

 • Een technische of cijfermatige academische studie, denk aan Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Technische Bedrijfskunde, Economie, Lucht- en Ruimtevaarttechniek;
 • Affiniteit met software ontwikkeling;
 • Communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels;
 • Analytische skills.

Wat krijg je?

 • Een organisatie met ambitie en een serieuze aanpak; nu een team van 14 developers, eind van het jaar 22;
 • Een intensief traineeship Mendix business consultant door een ervaren Mendix trainer;
 • Een gezellig team met Mendix experts;
 • Vanaf 1 mei 2019 een nieuw kantoor in het centrum van Alphen aan den Rijn, van alle gemakken voorzien en direct naast het station;
 • Een uitdagende functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en autonomie in het nemen van ownership;
 • Opleidingen die je IT en consultancy vaardigheden ontwikkelen;
 • Een goed salaris met een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Een  bonusregeling, mobiliteitsvergoeding, laptop en telefoon.
Werken bij Gillz
icons8-Organization (2)

Werken bij Gillz: meer dan een baan

 • Elk jaar een persoonlijk ontwikkelplan zodat je je blijft ontplooien;
 • Elke maand een hackathon;
 • Hard werken, hard onstpannen in onze eigen gameroom.Kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Bart Evers of gebruik het formulier. Voor vragen bel Bart op 06 49 77 3000. Wij maken graag kennis!
Recruiters: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over Gillz

Technische club

Wij zijn een organisatie die men vaak typisch aanduidt als technische club. Een club talentvolle ontwikkelaars met één visie: inspirerende applicaties bouwen die de business van de klant verder helpt.

Open werkplek

Elke dag lunchen we met zijn allen die Gillz verzorgt. Op maandag tosti’s en op vrijdag-snackdag bestellen we de lunch. Na de lunch of tussen de bedrijven door ontspannen we altijd met een potje poolen.

Grote jongens

We werken voor grote klanten zoals Rijkswaterstaat, Mediq, Qmusic, Wolters Kluwer en De Persgroep.

Salaris

Onze salarissen zijn marktconform en worden bepaald op basis van je functie, kennisniveau en ervaring.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Flexibiliteit

Of je nu wat langer door wilt slapen, of dat je juist lekker op tijd naar huis wilt; bij Gillz kan het allebei. We starten bij ons tussen 07.30 uur en 10.00 uur.