Agile samenwerken aan software

Traineeship: Mendix Business consultant

Het Mendix platform groeit hard en de vraag naar Mendix specialisten neemt toe. Ook dit jaar gaan we weer een aantal schoolverlaters en young professionals opleiden tot Mendix business consultant.

Ben jij in staat een brugfunctie te vervullen tussen IT en business en vind jij het interessant om complexe business vraagstukken te vertalen naar bedrijfsapplicaties?  En ben jij onlangs afgestudeerd op hbo- of wo-niveau? Dan is ons Mendix traineeship de beste start voor je carrière als IT-professional.

Traineeship
icons8-Graduation Cap (3)

Een opleiding op maat – start 4 maart 2019

Dit traineeship leidt jou op tot Advanced Mendix Consultant. Het traineeship start met een opleiding van 8 weken waarin in de eerste 3 weken onderwerpen aan bod komen zoals, Agile, Scrum, requirements analyse, user-stories, modelleren van gegevens, databases/SQL, REST, SOAP, etc. Je gaat aan de slag met het Mendix platform via de Mendix Introduction Course. Hierin krijg je de tools aangereikt die je nodig hebt om te beginnen met het bouwen van web en mobiele applicaties. De laatste twee weken werk je zelfstandig aan een eindopdracht. Na ongeveer twee maanden ga je aan de slag voor een van onze opdrachtgevers. Na ongeveer een half jaar behaal jij jouw Mendix Advanced examen. Je wordt vanaf de start begeleid door een senior Mendix consultant. Met daarnaast een team van ervaren mendix consultants en mobile developers.

Afhankelijk van je affiniteit of ambities is het ook mogelijk je verder te ontwikkelen op meer technische vlakken. Waar het Mendix Plaform je in staat stelt complete apps te maken zonder te programmeren, is het ook mogelijk applicatie functionaliteit uit te breiden waarbij technische vaardigheden benodigd zijn. Zoals bijvoorbeeld back-end development met behulp van Java of front-end development met JavaScript of HTML/CSS. Daarnaast kun je je specialiseren tot bijvoorbeeld Cloud expert of mobile expert.

Over Mendix
mx

Waarom kiezen voor low code? 

Low-code developing is de toekomst! Gartner voorspelt dat 50 procent van alle bedrijven in 2020 hun applicaties op deze manier laten ontwikkelen. Daarom zetten wij vol in op Mendix. Hier kun je lezen waarom low code de toekomst heeft.

Getting Started - Mendix App Platform Overview

Over de baan
icons8-Name Tag (2)

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde Bachelor of Masteropleiding in een IT gerelateerde richting
 • Affiniteit met software ontwikkeling
 • Communicatieve en sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels
 • Analytische skills
 • Kennis van ontwikkeltalen is een grote pre (bijvoorbeeld: Java, SQL, .Net, PHP, HTML, CSS, JQuery)

Wat krijg je?

 • Een intensief IT-traineeship tot Mendix Consultant door een ervaren Mendix trainer
 • Een gezellig team met Mendix experts
 • Een uitdagende functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
 • Vrijheid en autonomie in het nemen van ownership
 • Opleidingen die je IT en consultancy vaardigheden ontwikkelen
 • Een goed salaris met een persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Een  bonusregeling, mobiliteitsvergoeding, laptop en telefoon
Werken bij Gillz
icons8-Organization (2)

Werken bij Gillz: meer dan een baan

 • Elk jaar een persoonlijk ontwikkelplan zodat je je blijft ontplooien!
 • Elke maand een hackathon
 • Ontspannen in onze eigen poolruimte en gameroom
 • Interesse?

  Vul je gegevens in en wij nemen contact op.

Kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Bart Evers of gebruik het formulier. Voor vragen bel Bart op 06 49 77 3000. Wij maken graag kennis!
Recruiters: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over Gillz

Technische club

Wij zijn een organisatie die men vaak typisch aanduidt als technische club. Een club talentvolle ontwikkelaars met één visie: inspirerende applicaties bouwen die de business van de klant verder helpt.

Open werkplek

Elke dag lunchen we met zijn allen die Gillz verzorgt. Op maandag tosti’s en op vrijdag-snackdag bestellen we de lunch. Na de lunch of tussen de bedrijven door ontspannen we altijd met een potje poolen.

Grote jongens

We werken voor grote klanten zoals Rijkswaterstaat, Mediq, Qmusic, Wolters Kluwer en De Persgroep.

Salaris

Onze salarissen zijn marktconform en worden bepaald op basis van je functie, kennisniveau en ervaring.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag vooroplopen en daar hebben we onze mensen bij nodig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen, maar helpen daar natuurlijk graag een handje bij.

Flexibiliteit

Of je nu wat langer door wilt slapen, of dat je juist lekker op tijd naar huis wilt; bij Gillz kan het allebei. We starten bij ons tussen 07.30 uur en 10.00 uur.