Onze doorontwikkelde methoden waarmee wij continue innovatie leveren.
Deze alt tag

Hoe we van jouw bedrijf een IT-bedrijf maken

Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven kunnen helpen digitaal te innoveren. Om jouw bedrijf ook zo goed mogelijk te ondersteunen heeft Gillz een gestructureerd stappenplan ontwikkeld. Hierin staat het proces van continue innoveren centraal. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf over 5, 10 en 20 jaar klaar is om te concurreren in een steeds meer digitaal wordende economie.

5 Continu innoveren

De markt blijft zich doorontwikkelen evenals de technologie. Om competitief en relvant te blijven dient jouw bedrijf continue te innoveren. Daarom integreren wij deze denkwijze in alles wat we doen.

1

Elkaar begrijpen

Elkaar begrijpen is misschien wel de belangrijkste fase. We gaan één of meerdere gesprekken aan om de uitdagingen en kansen voor jouw bedrijf door te nemen. Zo komen we samen tot een geschikte oplossing, voor nu en voor in de toekomst.

4

Gebruiken

Wanneer aan alle standaarden is voldaan, kan het (door)ontwikkelde product in gebruik genomen worden. De productiefase levert nuttige informatie op over hoe jouw gebruikers interacteren met het product en biedt aanknopingspunten om het nog beter te maken.

Werkwijze gillz, continu innoveren
3

Checken

Na de ontwikkelfase wordt gecheckt of aan alle verwachtingen is voldaan en of de uitwerking tot het gewenste resultaat leidt. In deze fase kijken we of hetgeen dat ontwikkeld is in productie genomen kan worden.

2

Ontwikkelen

Op basis van de vorige fase kiezen we de juiste technieken en middelen om jouw doel te bereiken en stellen we een team samen om de besproken punten te realiseren. In onderling overleg worden er sprints gedefinieerd, zodat we snel resultaat kunnen laten zien waarop doorontwikkeld kan worden.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen