Download gratis onze Whitepaper

Whitepaper: "The business that outgrew Excel"

Veel bedrijven zijn in hun bedrijfsvoering afhankelijk van Excel. In de eerste fases van een bedrijf zijn alle processen nog overzichtelijk, maar wanneer het bedrijf echt begint te groeien worden deze processen en de bedrijfslogica onbeheersbaar. Excel wordt ineens een blok aan het been van de organisatie in plaats van een hulpmiddel. Het bedrijf is Excel ontgroeid.

In ons Whitepaper nemen we jou mee op reis langs alle IT uitdagingen die moderne scale-up bedrijven tegenkomen op weg naar succes. We bespreken concepten als low-code en digital empowerment en kijken naar de impact die een goed doordachte IT architecture heeft op het duurzame concurrentievoordeel van jouw bedrijf.

Download nu het whitepaper geheel gratis. En laat het ons gerust weten als je na het lezen nog vragen hebt over low-code, Mendix of digital empowerment. Ons team van low-code specialisten, app developers, online marketeers en business analisten staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen.

Download the whitepaper - The business that outgrew Excel
Versturen

Jouw bedrijf Excel ontgroeid? Ga voor Mendix!

Alles op één plaats

Alles op één plaats

Nooit meer zoeken naar die ene sheet met de laatste informatie. Dankzij Mendix al jullie bedrijfslogica op één plaats en altijd up to date. Verover het overzicht van jouw IT-landschap weer terug!

De vrijheid om te ontwikkelen

De vrijheid om te ontwikkelen

Maak ook van jouw bedrijf een IT-bedrijf! Door de modulaire werking van Mendix kunnen werknemers eenvoudig zelf apps creëren en aanpassen. Empower jouw medewerkers met low-code.

Blijf vernieuwend

Blijf vernieuwend

Tijdig inspelen op de ontwikkelingen in de markt? Dankzij low-code blijft jouw bedrijf de concurrentie voor. Nooit meer trage bedrijfsprocessen vanwege het bijhouden van talloze Excel sheets.

De wonderen van Low Code

Centrale bedrijfslogica

1Gecentraliseerde bedrijfslogica

Waarschijnlijk heel herkenbaar. Je hebt data nodig voor je werk en één van jouw (ex-)collega’s heeft ooit een prachtig Excel werkboek gemaakt om alles in bij te houden. Maarja, waar staat nu ook alweer die laatste versie van de sheet? Heb je eigenlijk wel de juiste rechten om de sheet aan te passen? En hoe combineer je data uit deze sheet met andere sheets, tabellen en powerpoints? Dit is verleden tijd in Mendix. Alle bedrijfslogica op één plaats zodat voor elke afdeling de juiste up-to-date data beschikbaar is. Wel zo makkelijk.

2Echt Agile werken en zijn

De markt ontwikkelt zich enorm snel. De nieuwste technieken volgen elkaar in rap tempo op. Concurrentie en substituten liggen op de loer en de klantwensen veranderen continue. Al deze ontwikkelingen raken processen binnen jouw bedrijf. Van het orderproces tot en met de nieuwe manier van samenwerken tussen afdelingen. Laat de alsmaar complexer wordende Excel sheets jouw organisatie niet tegenhouden om te blijven innoveren.
Echt Agile werken en ook zijn
Digital empowerment dankzij citizen development

3Digital empowerment dankzij citizen development

Power to the people. Net als Excel biedt ook Mendix medewerkers een set aan tools om zelf bedrijfslogica te maken. Echter gaat Mendix nog een stap verder. Zo kan je apps maken zonder enige codeer ervaring. Het platform biedt een toolkit aan waarmee gebruikers dankzij visueel modelleren apps kunnen ontwikkelen en aanpassen. Empower jouw werknemers met low-code en leidt hen op tot citizen developers.

4Growthsource jullie Low Code start

Voor het uitwerken en doorontwikkelen van bedrijfssoftware huren bedrijven vaak specialisten in. Dure krachten die het bedrijf helpen gedurende een contractperiode. Na deze periode verlaten deze specialisten het bedrijf en laten een enorme knowledge gap achter. Wij geloven hier niet in. Daarom helpen wij bedrijven bij het opzetten van hun Low Code platform en leiden wij tegelijkertijd jouw personeel op. Zo maken we van jouw bedrijf een IT-bedrijf.
Growthsource jullie low-code start
Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen