Xamarin app ontwikkeling

Kies voor een Xamarin ontwikkelaar inhuren

U heeft de keuze gemaakt te ontwikkelen in Xamarin zodat u met één codebase meerdere mobiele platformen kunt bedienen. Slim! Met grote zekerheid bent u nu op zoek naar (extra) Xamarin ontwikkelaars. Dan bent u bij Gillz aan het juiste adres, wij hebben Xamarin ontwikkelaars in dienst die u kunnen ondersteunen bij het wegwerken van uw (jira) backlog.


Onze Xamarin ontwikkelaars zijn ook bevlogen in native app ontwikkeling voor Android en iOS. Zodat complexe user stories geen uitdaging vormen. De mobiele apps werken vaak met een webservice of webapplicatie samen, hierin kan het team van Gillz ook ondersteunen. Zo kunnen wij u ontzorgen op meerdere vlakken.

Onze Xamarin programmeurs

Onze ontwikkelaar zal zich met zijn of haar expertise eenvoudig aansluiten op uw werkproces en ontwikkelteam. Naast Xamarin hebben onze ontwikkelaars ook ruime ervaring in het native ontwikkelen voor iOS en/of Android. Hierdoor kunnen ze goed inschatten hoe een nieuwe feature het beste gerealiseerd kan worden.

Uw specialist in mobiele app ontwikkeling

Gillz is met haar enthousiaste team thuis in alle moderne ontwikkelingsvormen. Wij richten ons op de ontwikkeling van mobiele applicaties, cloud-based bedrijfsapplicaties en webapplicaties. Voor elke vorm van applicatie ontwikkeling kunt u bij ons aankloppen.

U kunt uw werk bij ons uitbesteden als project of u kiest voor een tijdelijke aanwinst voor uw ontwikkelteam. We kunnen ontwikkelen op afstand of op locatie (Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht). Zo realiseert u tijdig uw doelstellingen.

Bij Gillz hanteren wij agile werkwijzen zoals Scrum en Kanban. Onze medewerkers kunnen daarom meteen meedraaien in uw ontwikkelteam. Naast een agile werkwijze denken onze medewerkers mee, zijn flexibel en dragen graag een steentje bij in de oplossing. Wat uw doelstelling ook is, met Gillz zult u die bereiken.

Vandaag nog een ontwikkelaar inhuren

Een ontwikkelaar inhuren is gemakkelijk en snel te regelen. Wij weten als geen ander dat extra hulp en expertise op bepaalde momenten in ontwikkelprocessen bijzonder gunstig kunnen zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om van onze expertise gebruik te maken. Een ontwikkelaar inhuren bij Gillz staat voor ervaring, doelgericht werken en het bieden van een snelle oplossing.


Rogier Schippers - Technisch Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Rogier Schippers.